2021 fără Fir Control de la Distanță Lumina induse de Stopuri Pentru Biciclete 3 Controller IPX6 Impermeabil Direcție Inteligent Stop

50.01lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Descriere:

Acest stop este cea mai recentă transformându-stop, care integrează și optimizează caracteristicile de multe produse pe piață.Aici am vă va aproximativ spune următoarele diferențe.Pentru detalii, a se vedea imaginea de prezentare.

În termeni de viață a bateriei: Nostru este o baterie de 2000 mA-baterie de mare capacitate, care omoară 99% din stopurile de pe piață, și de viață a bateriei poate ajunge la super-lungă de viață a bateriei de 20 de ore și 45 de ore de lent.

Indicatorul luminos de încărcare: Există diferite lumini indicatoare pentru încărcat complet și de încărcare.

Control de la distanță: Ne sunt echipate cu trei telecomenzi, principalul controler de la distanță și două sub-telecomenzi.Sub-telecomenzi, respectiv, de control clipește de semnalizare stânga și dreapta, pentru a rezolva astfel riscul de apăsarea pe butonul greșit, și de a facilita funcționarea și oferă instrucțiuni mai repede.

Luminos moduri: Avem opt luminos moduri, care satisface practic flash are nevoie de mai mulți oameni.

Mod de instalare: Avem două seturi de instalare baze, una este perna tip și celălalt este așezat de tip bar.Puteți alege în mod liber.

Impermeabil test: Am realizat, de asemenea, rezistent la apa de viață, și nu există nici o problemă mare în zilele ploioase. (Este recomandat să nu să-l folosească în zilele ploioase, pe cât posibil.Pentru că nu există un port usb și o lumină de detectare port în partea de jos, există un risc pe termen lung de înmuiere și scurgeri de apă.)

Caietul de sarcini:

Caietul de sarcini:

Produse: telecomanda wireless lumina inducție stopuri

Culoare: negru

Material: ABS+ silicon

Dimensiune: așa cum se arată în figura

Flash mode: 8 tipuri

Modul de Control: telecomanda wireless

Capacitatea bateriei: 2000 mA

Rezistenta: rămâne pe timp de 20H si flash pentru 45H

Rezistent La Apa: Impermeabil

Mod de instalare: perna tip și stând de tip bar

Pachetul Inclus:

1* farul 1* principalele control de la distanță 2* auxiliare de control de la distanță 1* manual de instrucțiuni 2* instalarea de bază 1* instrument de instalare 1* cutie de culori

Note:

Notă importantă: atunci Când demontarea stop baterie, în primul rând, asigurați-vă că pentru a vedea pozitive și negative poli ai bateriei în mod clar.Dacă acumulatorul este instalat cu susul în jos, farul va fi scurt-circuitat și ars.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Modul De Control Telecomanda Wireless
Alimentare Baterie
Numărul De Model Inteligent de direcție stop
Modul de instalare perna tip și stând de tip bar
Capacitatea Bateriei 2000 mA
Origine NC(de Origine)
Montare De Plasament Seatpost
Rezistenta rămâne pe timp de 20H si flash pentru 45H
Certificare CE
Modul bliț 8 Tipuri

Produse similare