Vintage Whiskey Metal Semn Placa de Tinichea Semn Pentru Bara de Autocolante de Perete pentru Bar, Pub, Club Peștera Plăci de Tablă Cameră de Art Decor

20.85lei

Adauga la lista dorintelor

Decor Acasă

Descriere produs


Material: de înaltă calitate de metal.

Aproximative dimensiune: 20x30cm

Această serie de metal agățat picturi sunt pline de creativitate, simplitate și moda.

Acesta este utilizat pe scară largă în decorarea de baruri, pub-uri, cluburi, case, cafenele, magazine, restaurante, etc. Acesta poate fi, de asemenea, folosite ca daruri sau de colecție pentru nunti, aniversari, ceremonii sau evenimente.Este un instrument indispensabil fel de artă decorativă.

Notificare:

Există o mică gaură rotundă pe fiecare colț de pictura, care poate ajuta clientul pentru a repara erorile de pictura, sau puteți alege să-l repara cu adeziv.Ambele retro si clasic, interesant și fermecător, este ușor de a adăuga mai retro si simtul modei pentru a-ți decoratiuni interioare, arată personalitatea ta și gust.

În cazul în care pentru a decora:

Semnele sunt realizate din materiale de înaltă calitate și sunt frumos tipărite.Acestea sunt potrivite pentru decorarea în multe locuri, cum ar fi case, bucatarii, baruri, restaurante, cafenele, mici restaurante, baruri, garaje, birouri, terase, dormitoare, ferestre, etc. Puteți să-l atârna pe el, pune-l pe o partitie sau pe un raft, și apoi de a oferi juca pe deplin la imaginația ta.

Notă:

1. Din cauza diferitelor lumina, culoarea poate fi ușor diferită.

2. Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permită o diferență de 1-2cm.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Material Metal
Forma Rectangle
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand Zenobia
Stil Stil American
Numărul De Model XDN20210324TP18

Produse similare