Exfoliere Mănuși, Corp Exfoliant Scrubere pentru Utilizarea În Duș sau Baie, Exfoliere Profundă Mănușă, Premium Scrub Wash Mitt Dropshi

19.76lei

Adauga la lista dorintelor

Produse De Baie

Descriere produs


Caracteristici:

*1.PACHETUL INCLUSE-1 Înapoi scruber (33.5 * 3.6 inch) + 1 Exfoliere mitt (9 * 5.5 inch) + 1 Baie de bureți(4.8 * 4.8 inch).

*2.EFECT -- Duș scruber elimina complet murdaria si blocarea porii, elimina uscat și stratul de piele moarta, elimina și pentru a preveni acnee pe spate, ameliorarea pruritului cauzat de pielea uscata de acumulare, ajuta la promovarea circulatia sangelui, face pielea tânără, sănătoasă și strălucitoare.Potrivit pentru toate tipurile de piele.

*3.EXPERIENTA-back scrubber, exfoliere mănușă și baie bureți face aveți trei experiențe diferite, care pot face organismul dumneavoastră a scăpa de morți unghi de 360 de grade.De exemplu, vă puteți bucura de spălare sentiment adus de suprafața aspră de frecare back scrubber și frecare mănușă, și, de asemenea, bucurați-vă de moliciune de înaltă calitate lufa.

*4.DIMENSIUNE ADECVATĂ + MAI mult de SPUMĂ-UN dur exfoliere perie este lung și destul de largă pentru a ajunge la întregul spate astfel încât să nu trebuie să se aplece.Mată mănuși sunt potrivite pentru toate forme de mână și poate fi ferm înfășurat în jurul mâinii.

*5.DURABIL -- Mașină de spălat și durabil, chiar și după ani de zile de curățare, din spatele nostru scruber pot încă întâlni are nevoie de exfoliere.

Parametru:

Dimensiune: După scruber (33.5 * 3.6 cm) mănuși exfoliere (9 * 5.5 inch) burete de baie (4.8 * 4.8 cm)

Culoare: roz, lacul albastru, turmeric, cărămidă roșie

Greutate: 100g/set

Material: fibre vegetale

Memento:

1. Toate imaginile au fost profesional de culoare-calibrat, dar din cauza diferite de lumină ambientală și de afișare diferite setări de dispozitiv, imaginile pe care le vedeți și elementele propriu-zise ar putea avea unele abateri, vă rugăm să înțelegeți.

2. Datele este măsurată manual, pot exista unele abateri, dar aceasta nu afectează utilizarea.

Pachetul Include:

După Scruber * 1

Exfoliere Mănuși * 1

Burete De Baie * 1

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Nume De Brand HAIMAITONG
Tip Mingea
Material Burete
Utilizarea Curățare
Origine NC(de Origine)

Produse similare