Vr Accesorii Pentru Oculus Quest 2 Controler Tactil Magnetic Charging Dock Stație De Încărcare Rapidă Suport Pentru Oculus Quest2 Nou Cald

149.69lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Vr Accesorii Pentru Oculus Quest 2 Controler Tactil Magnetic Charging Dock Stație De Încărcare Rapidă Suport Pentru Oculus Quest2 Nou Cald

Puncte: 1、Încărcare Ușoară: Doar locul pentru Oculus Quest 2 controler Tactil magnetic de încărcare de andocare pentru încărcare, care este foarte ușor de operat.

2、de Înaltă Viteză: Cu această stație de încărcare rapidă stand amenajat, controlerul poate fi încărcată complet în doar 2,5 ore.

3、Convenabil și Rapid: nu pierde timpul de a înlocui bateria.Utilizați incluse baterie reîncărcabilă și copertă personalizată pentru a încărca complet controler.

4、Păstra Birou Elegant: Acum, nu aveți nevoie pentru a pune pentru Quest 2 pe masă, cablurile sunt împrăștiate peste tot, și puteți afișa acum și păstrați-l frumos în timp ce de încărcare.

5、Ambalare includ: 1 xCharging Dock pentru Oculus Quest 2, USB-C încărcător de perete, 2 baterii acoperă, , 2 baterii AA reincarcabile.Cand voi primi produsul, vă rugăm să verificați mai întâi.

Caietul de sarcini:

Nume: Magnetic Charging Dock

Gama aplicabile: pentru Oculus Quest 1/2

Descriere:

Cu acest dock de încărcare, pentru Quest 2 va fi întotdeauna încărcat și gata pentru a merge pentru următoarea sesiune de joc.

Combină protectie la suprasarcina, protectie la supraincarcare, și de protecție la supracurent pentru a oferi siguranță de încărcare a dispozitivului.

Lista De Ambalare:

1*Doc de Încărcare pentru Oculus Quest 2

1*-C USB Încărcător de Perete

2* Baterie Acoperă

2* Baterii AA Reincarcabile

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Nume De Brand Rondaful
Pachet Da
Greutate 450g
Numărul De Model Dock de încărcare pentru Oculus Quest
Compatibil Marca Pentru Oculus
Volumul -
Origine NC(de Origine)
Tip Încărcătoare
Model Compatibil Pentru Oculus
dimensiune 18/8.5/14cm

Produse similare