Bărbați Femei Ciorapi De Compresie Asistenta Prevenirea Varice Medicale Se Potrivesc Pentru Vițel Durere Edem Presiune Bicicleta Șosete Dropshipping

11.86lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Descriere Produs

Nume produs: ciorapi de compresie

Marime: S/M; L/XL

Material: 70% nylon + 30% spandex.

Cu privire la aberatiile cromatice: din Cauza diferenței între iluminare și de afișare, culoarea produsului va avea o ușoară eroare, și efectiv primite vor prevala.

Caracteristici: -Confortabil, respirabil și flexibil. -Ajuta la suportul muschilor, reduce presiunea de pe genunchi, gambe și picioare.

De ce le iubesc?

1. Ajuta la ameliorarea durerii de fasciita plantara.După comprimare design, ajută pentru a calma durerea, scuti de fasciita plantara, toc pinten și arc de durere.Ajută sta și de mers pe jos de dureros.Comprimare ligamentele reduce inflamația și accelerează procesul de vindecare.

2. Ajuta la prevenirea sau ameliorarea umflarea, ajuta la controlul umflarea prin consolidarea circulația sângelui, accelerează eliminarea din celulă a deșeurilor, și de a reduce umflarea si oboseala cauzate de așezat sau în picioare pentru o lungă perioadă de timp.Este ideal pentru femeile gravide și persoanele care stai sau in picioare pentru perioade lungi de timp, timpul de călătorie sau de lucru.

3. Reduce riscul de rănire.Oferă o presiune suplimentară de sprijin pentru a stabiliza arcul, glezna si muschii, reduce musculare vibrații și micro-rupturi, și pentru a preveni crampele și leziuni.

Potrivit pentru mulțimea:

1. Sportivi și persoane active angajate în sport, care rulează, drumeții, ciclism, fotbal și alte activități. 2. Călătorii frecvente sau oricine care are zboruri pe distanțe lungi 3. Femeile gravide 4. De lucru asistente medicale, profesori, lucrători în construcții, bucătari, linia de productie muncitori hotel și personalul de serviciu care cere să se ridice în mod frecvent. 5. Munca pe care trebuie să stea pentru o lungă perioadă de timp: lucrătorii de birou, drivere, etc. 6. Persoanele care suferă de varice, edeme, fasciita plantara, etc.

Proces ocazii: în interior sau în aer liber de sport, cum ar fi de funcționare, sala de fitness, ciclism, cross-country, badminton, baschet, fotbal.Desigur, acesta poate fi de asemenea utilizat pentru uzura de zi cu zi.

Instrucțiuni de întreținere: aparatul poate fi curățat cu apă rece.Nu înălbitor.Nu de fier.Nu se usuce curat.

Feedback-ul:

1. Vă rugăm să lăsați 5 stele feedback-ul, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vom aprecia (Produs conform Descrierii de 5 stele, de Comunicare 5 stele, Transport timp de 5 stele).

2. Daca produsele primite au fost deteriorate sau greșit stiluri, vă rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ, în primul rând, vă rugăm să ne contactați, vom face cu ea și de a lucra în cele mai bune solutii, satisfactia Dumneavoastra este propunerea noastră de a face mai bine.Cumpărături fericit!

Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Servicii Dropshipping/Ridicata/Cu Amănuntul
Sugestiv Sexual No
Material Spandex, Nailon
Gen Femei
Origine NC(de Origine)
Valoare de presiune 15~20mmHg
tesatura 70% Nylon, 30% Spandex
Grosime STANDARD
Tip De Element Ciorapi
Model Tip Print
Pentru Sezonul Primavara/Vara/Toamna /Iarna
Obscene Imagine No
dimensiune S/M, L/XL
Funcția Respirabil/ Absorbi Sudoare/Reduce venele varicoase
Pachet OPP ambalare
Aplicabile Categorii bărbați/femei
Potrivit pentru scena Baschet, biciclete, Urmări Și De Pe Teren, etc.
Greutate 70g-80g
Piese 1 buc
Ciorapi Tip De Servicii Compresie Ciorapi/șosete Sport
Nume De Brand tyburn

Produse similare