Naturale, Proaspete, Uscate Eternell Craspedia Flori Billy Butonul Bile Buchete Pentru Totdeauna Sfere De Aur Gobosa Decor Acasă Cadouri

41.78lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


♪ Daruri de la natură: flori Uscate, decoratiuni, folosind produse proaspete billy bile, deshidratate, uscate, bine facut, poate fi folosit ca DIY aranjament de flori decor acasă, buchet de mireasa, boutonniere, boutonniere mire, etc.

♪ Perfect aranjament floral: Naturale minge galben flori sunt într-adevăr destul de frumos și galben de culoare, delicat, atunci când el este asociat cu alte flori false, de a crea o atmosfera calda, atmosfera romantica.

♪ Dimensiune: mingea galben flori este de 50cm lungime, care este potrivit pentru un vas înalt.Flori uscate stem pot fi, de asemenea, se taie în voie, astfel încât acesta poate fi plasat într-un coș, flacon de sticlă, sau ca un cadou.

♪ Ambalare: Veți primi 10buc de aur billies bile de flori, aceste flori sunt perfecte, ambalate foarte bine, stil retro, puteți completa-le pe toate în oală de lut, doresc să umple mai completă, este recomandat să cumpere mai multe loturi de Ori.

♪ Floare eternă: Ca un fel de naturale, flori uscate, departe de loc umed, acesta poate fi bine conservate, puteți pune-l pe birou, dulap, masa de sufragerie, dormitor, galben strălucitor nu va dispărea, an după an, pentru a vă Aduce frumusetea de a se bucura.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Ocazie petrecere
Clasificarea Flori Uscate
Origine NC(de Origine)
flori de stil Ramură De Flori
Stil Flori
Numărul De Model Craspedia Flori
Sferă De Aur Florale Billy butoane
Material rattan
Tip Craspedia Flori

Produse similare