Reutilizabile Pânză din Fibră de sticlă de Copt, Rezistente la Temperaturi Ridicate Non-stick Foaie de Copt produse de Patiserie hârtie translucidă Grill Coacere Mat Copt 1BUC

5.51lei

Adauga la lista dorintelor

Bakeware

Descriere produs


produs manual:

1. Puternic performanța de transfer de căldură,acesta poate suporta 260 de grade Celsius (egal cu 500 de grade Fahrenheit) ,și de a proteja stratul intermediar parte nu este ars sau distrus.

2. Pot fi tăiate în mod liber în diferite forme pentru a se potrivi dimensiunea și tipul de tava sau tigaie folosit necesare.

3. Este ușor de curățat cu apă fierbinte cu săpun, trebuie doar să se înmoaie timp de câteva clipe, apoi curățați cu o cârpă umedă sau cu servetele umede.

4. Materialul lucrării este Non-stick de acoperire, care a fost foarte suprafață netedă pe ambele părți și, de asemenea, pot fi utilizate în mod repetat.

5. Produsul, de asemenea, potrivite pentru călcat, coacere, GRATAR grill, hârtie, lut, ceară, ștanțare, cerneală,non stick cuptor garnituri, haine de fier protector, căldură apăsați transferuri, vopsele și alte proiecte crafting etc.

Picătură De Transport Maritim

Acceptam comenzi de la Picătură de Transport maritim.Acolo va fi NU pune nici facturi, codurile QR, promotii sau numele nostru de brand logo-ul în transporturi.Ne va livra cât mai curând posibil pentru tine.

Despre Transport

Atunci când veți plăti comanda, va vom trimite comanda în termen de 8-48 de ore (cu excepția în timpul vacanta de Anul Nou Chinezesc).Vânzător Recomandat Logistica: China Post Aer Înregistrat Mail, www.pizzeriaalforno.ro Standard de Transport maritim, www.pizzeriaalforno.ro Salva pe de Transport maritim, ePacket ,Linie Specială-YW sau alte servicii de logistică mai bune.Pentru că sunt mai rapide și trasabile.Urmareste site-ul: www.17track.net.

Despre Post-Vânzare

Cand voi primi produsul și pentru a găsi că produsul are probleme de calitate, vă rugăm să contactați-ne în timp, vom oferi retrimite sau de restituire.În scopul de a rezolva problema mai bine, te rog nu deschide dispute.

Despre Feedback-Ul

Vă rugăm să luați câteva minute pentru a lăsa un feedback pozitiv cu 5 stele, Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre.Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi.Vă mulțumesc!Vă rugăm să fie corecte și detaliate în evaluare și comentarii cu ajutorul altor cumpărători de cumpărare, să alti cumparatori despre experiența ta cu vânzătorul și de a ajuta www.pizzeriaalforno.ro un loc sigur pentru cumpararea si vanzarea de.

Contactati-Ne

Dacă aveți orice întrebări cu privire la comanda dvs., vă rugăm să ne contactați prin a trimite un mesaj de www.pizzeriaalforno.ro.Noi va oferim o solutie.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Kit Numărul 1
De Copt & Patiserie Instrumente De Tip Bicarbonat De Rogojini & Garnituri
Material PTFE
Nume De Brand airldianer
Certificare CE / UE, CIQ
Numărul De Model CF049
Origine NC(de Origine)
Tip De Copt & Patiserie Instrumente

Produse similare