Copil De Dus Unicorn De Pernă Decorative Drăguț Față De Pernă Față De Pernă Pernă Prefect Unicorn Cadouri Pentru Copii Petrecere

9.02lei

Adauga la lista dorintelor

Lenjerie de pat

Descriere produs


ÎNCHIDERE cu FERMOAR ASCUNS DESIGN: unicorn Nostru de pernă pos-uri ascunse cu fermoar de design, care nu afectează aspectul său frumos.Mai mult decât atât, fermoar invizibil a fost conceput pentru a fi reumplut cu ușurință, ceea ce permite introducerea și scoaterea de perna insertii.

MAȘINĂ de spălat: Vom oferi instrucțiuni de spalat, pentru o experiență de utilizare mai bună, care este, se spală la mașină, în apă rece și am sugerat nu pentru a le decolora că se poate deteriora pline de culoare roz element de unicorn de pernă.

AVANTAJ MATERIAL : confectionat din poliester durabil înseamnă că are caracteristica de a rid de rezistență și formă de conservare.În comparație cu alte comune lenjerie de pat din bumbac pernă acoperă, unicorn nostru de pernă pos-uri de reziliență bună, ceea ce nu e de călcat înainte de a utiliza, și non-lipicios la fel de bine.

MUTIPLE de utilizare : Potrivite pentru masina, pat, canapea, scaun, canapea, bancă, etc. Acesta poate fi bun decoratiuni pentru camera de zi, dormitor, petrecere, nunta, birou, cafenea, etc. Pline de culoare roz perna caz le face ideale pentru interior exterior princess birthday party tema decoratiuni, pentru fete și femei.

DIMENSIUNE REZONABILĂ ESTE : 1 buc de 18x18 Inch (45x45 cm), pernă acoperă.Unicorn pernă acoperă numai, INSERTII NU SUNT INCLUSE.Ceea ce este demn de menționat faptul că, față de pernă pătrată design cu 18 inch se potrivesc perfect în brațele tale, ceea ce face viața ta mai bine decât oricând contin.

Dimensiune : 45cm x 45cm

CANTITATE de: 1 buc

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Model Tip Animale
Technics Nețesute
Numărul De Thread 100TC
Numărul De Model 124
Obscene Imagine No
Model TIPĂRITE
Material Poliester / Bumbac
Tesatura Conta 30
Clasa Clasa A
Stil Diagonal
Tip Fețe De Pernă Decorative
Setați Tipul Da
Caracteristică Non-Toxic, Eco-Friendly
Utilizarea Acasă
Sugestiv Sexual No

Produse similare