Raft baie Duș Șampon din Oțel Inoxidabil Suport 20cm-50cm Bucătărie Spice Rack Montat pe Perete Bucătărie Depozitare Unelte Accesorii

52.93lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Diverse marimi si modele, vă rugăm să consultați imagini detaliate mai jos

Produs parametru: de sarcini numele Produsului: din oțel inoxidabil raft pentru bucătărie și baie Material: otel Inoxidabil Culoare: negru, periat argint Funcția: Bucatarie de stocare, depozitare baie Stil: stil simplu Dimensiune: S:20*10*5.8 cm(7.87*3.93*2.28 inch) L:30*10*5.8 cm(11.81*3.93*2.28 inch) X:40*10*5.8 cm(15.74*3.93*2.28 inch) XL: 50*10*5.8 cm(19.68*3.93*2.28 inch) Notă: dimensiunile de mai sus sunt toate manual măsurate, vor exista unele erori, vă rugăm să consultați produsul real.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Despre transport 1. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Alixpress se potrivește cu adresa de livrare înainte de a plăti. 2. În scopul de a de livrare pachetul de rapid și precis, vă rugăm să amabilitate ne-a lăsat numărul de telefon și codul poștal, atunci când veți plăti, de apreciat! 3. Noi ne straduim cele mai bune noastre de a oferi cele mai fiabile, la prețuri accesibile mod de serviciu de transport maritim.Dar, uneori, livrare internațională este extrem depinde de Firma de Curierat și obiceiurile locale/taxe.Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară.Vă mulțumesc pentru înțelegere. 4. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Numărul De Model BXGJ019
Culoare Negru / Periat
Ambalare folie cu bule, Coloana de aer
Nr. de Niveluri Single
Origine NC(de Origine)
Tip De Instalare Montat Pe Perete Tip
Material Cauciuc Siliconic, Din Oțel Inoxidabil

Produse similare