Din Oțel Inoxidabil Pisica Castron Non Alunecare Catelus De Bază Pisica Alimentare Cu Apă Potabilă Alimentator Înclinarea Gâtului De Protecție Fel De Mâncare De Companie Castron

6.22lei

Adauga la lista dorintelor

Cat Consumabile

Descriere produs


Caracteristici:

1. Proteja coloanei vertebrale cervicale: a se Proteja de companie vertebre cervicale și de a îmbunătăți consumul de postură și beneficiile dezvoltării sănătoase a pisicii fizic.

2. Ușor de curățat: Acest produs este câine de companie pisica bol din oțel inoxidabil, de înaltă calitate, durabil și ușor de curățat.

3. Cantitate mare: acest vas are o capacitate mare.Daca pisica ta are o cantitate mare de alimente, nu trebuie să vă faceți griji că va fi foame cu acest castron.

4. 15° înclinare protejează: 15 grade înclinat ridicat stand design reduce stresul și presiunile exercitate asupra animalului tau de companie articulațiilor și stomac.

5. Non-alunecare: Acest produs păstrează animale de companie boluri în loc și nu va aluneca cu ușurință.Animalul tau de companie nu va mai împinge bolul jurul sau să-l răstoarne.

Descriere:

Acest produs poate în mod eficient prinde scurgeri și stropit cu apă în timp ce animalul tau este de a mânca sau bea.Nu este nevoie să pierdeți timp de curățare podea.

Caietul de sarcini:

Capacitate: 200ml

Material: oțel inoxidabil+PP

Castron cu baza dimensiune: 16.5*10*6cm

Un singur bol dimensiune: 14*5.5 cm

Culoare: alb, negru (optional)

Aplicație: pentru câini și pisici

Pachetul Inclus:

1 * Animale De Companie Castron

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Nume De Brand AMW
Forma Rotunjite
Origine NC(de Origine)

Produse similare