Bumbac Chilotei fără Sudură Lenjerie de corp pentru Femei Boxeri Sexy Fete Lingeries Pantalon Drăguț Chiloți de Femeie Moale pantaloni Scurți Pentru Femei 7Pcs/Set

39.23lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


modname=ckeditor 7Pcs Femei Lenjerie de corp din Bumbac Chilotei Sexy Chiloți de Imprimare Slip Fete Lingeries Pantalon Plus Dimensiunea Femei Intime Pentru Femei Nou 7Pcs Chilotei pentru Femei Lenjerie de corp din Bumbac Imprimare Sexy Boxeri Fete Lingeries Ciorapi-Chiloți Plus Dimensiunea Femei Intime Pentru Femei din Bumbac Chilotei fără Sudură Lenjerie de corp pentru Femei Boxeri Sexy Fete Lingeries Pantalon Drăguț Chiloți de Femeie Moale pantaloni Scurți Pentru Femei 7Pcs/Set

Stil: boxeri Funcția: hip,slăbire,îngrijire burta,respirabil,frumos,confortabil,moda,moale tipul de Talie:mijlocul talie caracteristici de Design: print,culoare solidă Model:bumbac marime:M,L,XL,XXL Aplicabile grupuri de oameni: femei,fete, Culoare:rosu,violet,negru,roz,bej,rose,pepene rosu,mov deschis,verde,alb,gri, lenjerie intima,lenjerie femei,chiloți,string,tanga,calcinha,tanga,chilotei sexy ropa interior este de sex feminin,chiloti femei,femei, lenjerie,lenjerie sexy,g string,lenceria,calcinhas,culotte femme,transparent,chilot lenjerie de corp,bielizna damska,dantelă chilotei,tangas femei sexy,femei tanga și g siruri de caractere,lenjerie sexy femei

En-gros și picătură de transport maritim sunt atât de binevenite.

En-gros,vă oferim un discount de mare și rapid de livrare,orice întrebări vă rugăm să nu ezitați să ne contactați!

Pentru picătură de transport maritim,putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să.

Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?

Dacă achiziționați protecția timpul se scurge,vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.Deci banii nu vor merge la contul meu.

Cum pot urmări coletul meu?Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide) Mici de Aer e-Mail Pachete, de obicei, ajunge în 20-70 zile.www.pizzeriaalforno.ro Saver Shipping-aproximativ 15-50 de zile.China Post Registrul e-Mail de Aer/epacket / www.pizzeriaalforno.ro Standard de Transport maritim-despre 10-45 zile.Rapid Expres ca DHL/TNT/EMS timpul de livrare este, în general, 7-15 zile. 1.Vom accepta Internaționale Alipay, Western Union, T / T ca transferul tipuri în prezent 2. Vă rugăm să vă asigurați-vă că citiți întregul condiții și confirmați cu noi, dacă orice îndoială că ați putea avea înainte de a comanda.

1.Dacă există ceva în neregulă cu elemente după ce a primit, pls nu ezitați să contactați cu noi, în termen de 7 zile lucrătoare, și vă rugăm să trimiteți înapoi în termen de 30 de zile după confirmarea cu noi.Costul de transport va fi acordat de către cumpărători în mod corespunzător.

2.Toate produsele returnate trebuie să fie plasate în ambalaje originale și care va fi recunoscător dacă clienții ne poate oferi detalii specifice, cum ar fi transport număr de urmărire, motive pentru a reveni, și PO numărul de verificare.

3.Vom suporta toate costurile în cazul în care elementele nu sunt de același tip ca și a menționat online după clientii primesc pachete.

Ne-ar dori să furnizeze de înaltă calitate standard elemente precum și să ofere excelent după-servicii de vânzare pentru clienții noștri.Care ar fi mult mai apreciat dacă un feedback bun poate fi dat după produsele și serviciile noastre pot fi aprobat de tine.Și, de asemenea, va exista o reducere va fi lansat odată ce ați venit din nou pentru urmatoarea comanda.

Bine ati venit la magazinul nostru!Suntem onorați on-line furnizor en-gros cu produse de înaltă calitate la cele mai bune preturi.Suntem specializati in oferirea de soiuri de articole și accesorii de îmbrăcăminte, lenjerie de corp etc. În viitor, ne va îmbogăți în mod constant produsele noastre și de a servi clientii cu cele mai bune servicii , vă rugăm să vin înapoi repede și bine ai venit să ne viziteze din nou!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Obscene Imagine No
Numărul De Model chiloți pentru femei 7pcs 66
Sugestiv Sexual No
Creșterea Tip La Mijlocul Naștere
femei chilotei 7pcs lenjerie femei fete
dimensiune M, Am, XL, XXL
Transparent Cotton Panties
Tip De Element Chilotei
G String Femei Lenjerie De Corp
Gen Femei
Vanzari Dropshipping Și En-Gros
ropa interior este de sex feminin calcinhas, Pantalon, drăguț
Material BUMBAC
chilotei sexy boxeri fete
Chiloții Tip Boxeri
Compoziția Materialului BUMBAC
Decor Nici unul
Culoare negru, bej, rose red, Pielea, gri, alb, Albastru, Verde, CULOARE ROZ
boxeri femei Fata Sexy Lingeries
Nume De Brand AIANGELAQIN
Model Tip Print
Pachet 7 buc/lot trimite cu sac de opp
lenjerie de corp pentru femei chiloți pentru femei
Origine NC(de Origine)

Produse similare