Universal de Ceas Inteligent de Încărcare Cablu Aliaj de Zinc de Adsorbție de Încărcare Cablu de Date Pentru 2pin 2.84 Teren pentru Copii Ceasuri Inteligente

4.85lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Universal de Ceas Inteligent de Încărcare Cablu Aliaj de Zinc de Adsorbție de Încărcare Cablu de Date Pentru 2pin 2.84 Teren pentru Copii Ceasuri Inteligente

Puncte: 1、Adsorbție Încărcare: 2pin 2.84 mm spațiu cu adsorbție de încărcare pentru a face convenabil, în condiții de siguranță și rapid de utilizat.

2、Element Potrivit: cablul De încărcare este aplicabilă la 2pin 2.84 mm spațiu de adsorbție de încărcare inteligent ceasuri și ceasuri lui copii.

3、Reale Material: cablul De încărcare este format din aur placate cu cupru pur pin și de înaltă rezistență capul de aspirare.

4、Cinci ori Siguranța de Protecție: cablul De încărcare cu de cinci ori de protecție de siguranță pentru mai fiabile.De zinc din aliaj pentru nici o scurgere, nici rugina și ușor conectarea.

5、de Înaltă calitate de Sârmă: Atent selectate material PVC, cablul de încărcare are o explozie-dovada și non-hot de sârmă de înaltă calitate.

Descrieri:

Domeniul de aplicare: dispozitive portabile inteligente, dispozitive de poziționare, pentru copii brățări inteligente, ceasuri inteligente, ușor de purtat, telefoane, seturi de căști Bluetooth, cabluri de date și cabluri de încărcare

Numărul de ramură conectori: singur cap

Interfata: 2P

Lungime: 60

Lista De Ambalare:

1 * Cablu De Încărcare

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Limba engleză
Picătură de transport maritim Suport
Funcția Mesaj De Notificare
Type3 pentru Copii Ceasuri
Origine NC(de Origine)
Type2 pentru 2pin 2.84 Teren de Ceasuri Inteligente
Nume De Brand Rondaful
Tip Universal De Ceas Inteligent De Încărcare Cablu
Cerere Grupă De Vârstă Copil
type1 De Zinc Din Aliaj De Adsorbție De Încărcare Cablu De Date

Produse similare