10buc Fibra de Carbon Tub Exterior cu Diametrul de 2-10mm Diametru Interior 1-8mm Lungime 500mm pentru DIY Aeronave Fixă Tija de Rigidizare țeavă Rotundă

40.57lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Fibra de Carbon, materiale compozite sunt noi materiale high-tech care au fost utilizate pe scară largă în industria aerospațială, marin, automobile, echipamente de sport, model de avion, tur de forță zmee, imprimare 3D și în alte domenii.Caracteristicile sale importante sunt: 1. Greutate de lumină și de înaltă rezistență.Greutatea specifică este de numai un sfert de oțel, transport și construcții sunt foarte convenabil, comparativ cu produse din plastic, puterea sa este de zeci de ori că a produselor din material plastic, astfel încât greutate redusă și rezistență ridicată este o caracteristică importantă din fibra de carbon, materiale compozite. 2. Rezistență la coroziune, rezistență la îmbătrânire și durată lungă de viață.Produse din fibra de Carbon sunt rezistente la acizi, baze, săruri, unii solvenți organici și alte corozive eroziune.În domeniul anti-coroziune, acestea au avantaje de neegalat fata de alte metale, și au o mai bună rezistență la apă și rezistență la îmbătrânire, astfel încât, indiferent în medii corozive dure de Lucru în aer liber și medii umede, durata sa de viață poate ajunge la mai mult de 15 ani. 3. Siguranță bun, bună rezistență la impact și de înaltă designability.Prin procesul continuu de pultrusion de încălzire mucegai în diverse profiluri, compania noastra poate dezvolta și fabricarea de diverse fibra de carbon, profile și produse noi în conformitate cu cerințele utilizatorilor.În rezumat, produsele noastre sunt potrivite pentru modelul de aviație, avioane, masinute, multi-rotor suport lansete, navomodele, curse de masini, roboti, DIY și producția de aeronave, imprimante 3D, cu sageti, zmee, morile de vânt, vele, jucărie suport lansete, plase, Corturi, arcuri și săgeți, arbalete, PCB echipamente de arbori, saci, mână-trase de poli.

Despre dimensiunea: De exemplu: 3x2mm : diametrul Exterior de 3 mm, diametru interior 2 mm, Grosimea de calcul = (3mm-2mm) / 2 = 0,5 mm Lungime : 500mm Manual de măsurare, acesta poate fi normală de 1-3mm de eroare să apară.Cantitate: 10buc fibra de Carbon tub Cazul altor lungime caietul de sarcini sunt necesare, Puteți să-mi trimiteți un mesaj spunându-mi că specificațiile sunt foarte complet tipuri.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


dimensiune 500MM
Diametru Interior 1-8mm
Material Fibra De Carbon
Nume De Brand DZLXZZ
Lungime 500mm
Diametru Exterior 2-10MM
Cantitatea 10buc
Utilizarea Vehicule Și Jucării Control De La Distanță
RC Piese si Acc Principalele Axe
Instrument De Consumabile Assembled class
Pentru Un Tip De Vehicul Airplanes

Produse similare