10M 20M Solare LED String Luminii Solare Sârmă de Cupru Lampă în aer liber Led Lumini de Basm de Crăciun Șir Lumina pentru Nunta Grădină

28.83lei

Adauga la lista dorintelor

misc

Descriere produs


modname=ckeditor 10M 20M Solare LED String Luminii Solare Sârmă de Cupru Lampă în aer liber Led Lumini de Basm de Crăciun Șir Lumina pentru Nunta Gradina Caracteristici:

- 20m șir lumina este format din 200 de Led - uri- 10m șir lumina este format din 100 de Led - uri- energie Solară de reîncărcare, care este curat, fără sfârșit și de mediu-prietenos.Asamblarea panoului solar la suportul de ancorare spike.În timpul zilei, atunci când nu este soare, panoul solar poate converti energia solară în energie electrică și depozitați-l în baterie - economisirea de Energie, speranța de viață lungă, consum redus de energie, reîncărcabile, de economisire la costurile de baterii pentru tine - 2 moduri: intermitent și constant pe ), - Ideal pentru utilizarea în drum, în curte, de fereastră, de la locuri, cum ar fi magazin, sala, scena, mai ales ca un pom de Crăciun decorat cu lumini pentru a crea o atmosfera calda si romantica de vacanta - 3 iluminare culori opționale: alb cald, alb rece, RGB, Specificatii: Sursa de Lumina: 100/200pcs margele de LED-uri - Baterie: 1 x 600mAh Ni-MH baterie ( built-in ) - Panou Solar: 150mA 1.2 V - Lungime Cablu: 10m /20m Distanta Dintre 2 Margele Lampa: 10cm Complet Reîncărcată Timp: 6 - 7 ore Bec Folosind Timp: 20 ore rezistent la apa: IP65 Pachet:

1* Solar LED String Lumina

1*panou Solar

1*Teren miza Notă: 1. Lumina este proiectat pentru utilizarea în aer liber numai într-o locație deschisă pentru primirea de lumina directă a soarelui. 2. Vă rugăm să evitați punerea unitate sub umbre de clădiri, copaci și ziduri. 3. Unitățile sunt concepute pentru iluminarea în condiții de întuneric și nu pot funcționa dacă alte surse de lumină puternică reflecta pe panou.Vă rugăm să evitați lumina stradă și proiectoare, care va avea un impact senzor PIR. 4. Alege un teren moale pentru a împinge spike în a localiza lumina.

Despre Plată

1. Acceptam Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2. Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda. 3. Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Despre Transport

1. De la ușă la ușă de transport.Vă rugăm să înțelegeți țării a politicii vamale.Unele țări pot genera tarifelor după ce coletul ajunge.Vă rugăm să coopereze cu autoritățile vamale să se ocupe de vămuire și de a lua coletul la timp.

2. Vă rugăm să verificați adresa de livrare informații cu atenție atunci când plasarea comenzii.Cheie de informații adresa (numele orașului.Corespunzătoare codul poștal, datele de contact).Din cauza la o adresă incorectă, nu poate contacta destinatarul pentru a determina pachetul să fie returnate sau distruse.Tu ești responsabil pentru asta.

3. Dacă nu ați primit bunurile în termen de 35 de zile, sau crezi că există o problemă cu procesul de transport.Vă rugăm să nu vă faceți griji, nu ezitați să ne contactați și vom verifica-l pentru tine.Vă rugăm să ne contactați înainte de a deschide dispute.Notă: Unele produse vor fi trimise prin neînregistrate mail și nu pot fi urmărite.Dar acesta va fi trimis la tine în termen de 40-60 de zile, vă rugăm să nu vă faceți griji.Dacă nu-l primească în termen de 60 de zile, vom retrimite bunuri sau returna întreaga sumă!Vă mulțumesc!

Returnare Și Rambursare

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la www.pizzeriaalforno.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

Despre Feedback-Ul

1. Am foarte mult doresc să sprijine ordinele dumneavoastră și apreciez 5 STELE feedback-ul POZITIV.Dacă vă bucura de produsele noastre, vă rugăm să ne dea 5 stele de feedback, feedback-ul dvs. ne va motiva să avanseze și să vă ofere servicii mai bune.Și dacă vă lăsați feedback-ul cu o imagine frumoasă a produs, ne puteți trimite un cupon cadou.(vă rugăm să ne contactați în primul rând)

2.Vă rugăm să ne contactați prin www.pizzeriaalforno.ro după scopul sau lăsați mesaj de la noi, de obicei, va vom raspunde în termen de 1-2 zile lucrătoare modname=ckeditor modname=ckeditor

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri
Numărul De Model Dus Solar Sârmă De Cupru Lampă
Tipul De Bază Pană
Caracteristică 6 Solare LED Lumini de Basm
Nivelul De Protecție IP65
Este Estompat No
Caracteristică 2 Solar Șir Lumina
Caracteristică 9 solare de gradina șir lumina
Caracteristică 8 solare de gradina lumina
Caracteristica 7 LED Solare de Gradina Lumina
Caracteristica 5 Solar șir de lumini
Utilizare VACANTA
Stil ART DECO
Caracteristica de 10 Solar LED
Celule Solare De Tip NI-MH
Corpul Material ABS
Caracteristică 4 Navidad Șir Lumina
Garanție 2 ani
Este De Becuri Incluse Da
Certificare CE, FCC, LVD, ROHS
Caracteristică 1 led-uri lumina de basm
Caracteristici Solar lumini de basm
Nume De Brand Billionguard
Tensiune 3V
Caracteristică 3 Patio Lumina

Produse similare