Spiritul Animal Universal Ghidon Motocicleta Acoperi Modificarea Accesorii Ghidon, Mâner Adeziv Pentru Honda CB190R

15.50lei

Adauga la lista dorintelor

Rame Si Accesorii

Descriere produs


Recomandate pentru tine

Ați putea fi interesat în aceste produse

Parametrii de produse

Nume: Spiritul fiarei se ocupe de lipici Cantitate: preț de o pereche de Aplicare: 22mm robinet mâner Material: TPR material plastic Caracteristici: Extrem de elastic TPR material plastic cu deformare reversibilă.Este elastic la temperatura camerei și pot produce mari de deformare sub o mică forță externă.După îndepărtarea forță externă, se poate reveni la starea inițială.Acest produs este non-toxic, ecologic, și nu se deformează.Tenacitate, nu este ușor de a sparge!3D proeminente design poate preveni eficient alunecos mâini din care afectează frâne, și gel de elastic poate reduce oboseala si oboseala de a deține pentru o lungă perioadă de timp! !Instalarea sugestie: în Cazul în care mânerul este relativ mare și este dificil pentru a se potrivi în, puteți folosi detergent pentru a ajuta, astfel încât este mai ușor pentru a se potrivi în!Memento cald: din cauza unor factori, cum ar fi afișarea, tir, etc., o ușoară diferență de culoare pot fi cauzate.Cumpărătorii cu mari cerinte de culoare ar trebui să fie atent pentru a cumpara!

Dimensiune Produs

Afișare produs

Ajuta Mai Mult

Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să contactați-ne în timp, vom răspunde la tine în timp.

După-servicii post-vânzare

Suntem cu toții de lucru, cu excepția pentru Chinezi sărbătorile legale.Dacă aveți nevoie de ajutor, vă rugăm să ne contactați din timp.

Vă rugăm să ne dea 5 stele!

Din 2016, compania Noastra a servit mai mult de 10.000 de clienti.În căutarea cu nerăbdare să dvs. de încredere, vă rugăm să se alăture baza noastră de clienți.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Material Plastic
Nume De Brand ajdsscl
Aplicabile 22mm robinet mâner
Motobike Face Honda
Tip De Element Mânere

Produse similare