Universal mașină de spălat Vase Tacâmuri Coșul mașină de spălat Vase Cușcă de Piese din Plastic de Înlocuire Rack Tacâmuri Titularul Ustensile de Gătit fel de Mâncare se Potrivește pentru

44.33lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Păstrați Curate--- Bine făcut și o mulțime de cameră pentru ustensile și sippy cup dopuri și alte sticla capace.Suficient de mici ochiuri de jos de Universal mașină de spălat Vase Tacâmuri Coșul sa nu lasi lucruri de prin toamna, dar devine curat.

Frumos Separatoare--- masina de spalat Vase Tacâmuri Coșul ar fi fost frumos, deoarece au fost mai multe separatoare de a separa linguri sau alte lucruri pentru a curăța.E bine făcut, voinic, și se potrivește în spațiu.

Convenabil Capac, Are un Partiala capac de spălat Vase Cușcă Părți în centrul de compartiment, care este foarte convenabil pentru a curăța alte instrumente.Parțială capac de spălat vase coș este convenabil pentru a alege piese în sus și în jos.Dar dacă ustensilele sunt grele, pentru a evita ruperea lor.Este recomandat să contactați coș cu ambele mâini și scoate tacamuri.

Multifunctional--Acesta funcționează ca o mașină de spălat vase furculiță, cuțit și lingură coș ar trebui să.Deține cuțite și furculițe bine.Mașină de spălat vase Tacâmuri Coșul este potrivit pentru Kenmore, cadă cu Hidromasaj , Maytag, KitchenAid, Maytag, Samsung, și mai mult.

culoare: gri

Material: ABS

Conținutul Pachetului:

1 * Mașină De Spălat Vase Coș Tacâmuri

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip Coșuri De Depozitare
Fuction 5 Organizator
Utilizarea Cheltuieli diverse
Numărul De Model Rack De Vin
Caracteristică EcoFriendly, Pliere
Functie 3 coș de depozitare
Functie 1 Laundry basket
Material ABS
Functie 2 Coș De Depozitare
Origine NC(de Origine)
Fuction 4 Cos Plastic

Produse similare