Lixada Biciclete Usoare Suport Sticla Aliaj MTB Cușcă de Sticlă de Apă cu Bicicleta Road Bike Sticla Muntele Ciclism Accesorii

25.82lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Aliaj de aluminiu construite suport sticla de apa, ușoare și de lungă durată.Ușor de montat cu accesoriile necesare și securizat sticla ferm în loc, indiferent de atunci când sunt de echitatie pe drumuri sau trasee accidentate.

Caracteristici: Asigura regulat sticla ferm în loc.Aliaj de aluminiu construite, flexibil și nu este ușor de fracturat.Vin cu accesorii pentru montare ușoară.Ușor de a face cu trasee accidentate.Frumos pentru drum de biciclete și biciclete de munte.

Caietul de sarcini: Material: aliaj de Aluminiu Culoare: Negru / Rosu (optional) Lungime: 14.5 cm / 5.7 în Greutate: 40g / 1.4 oz Pachetul greutate: 56g / 1.9 oz

Lista De Pachete: 1 * Biciclete Sticla De Montare 1 * Cheie Hex 2 * Șurub 2 * Distanțier

Transport:

1.Va garantam pentru a livra produsele în termen de 24-72 de ore după confirmarea plății, cu excepția vacanță.

2.Am expediat prin China post,HKpost EMS,DHL,Fedex,în funcție de alegerea ta, atunci când plasarea de comenzi .

3.Dacă nu ați primit elementul după 45 de zile,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom face toate eforturile noastre de a rezolva problema.

5. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Garanție:

1.Toate elementele au 1 an garanție.DACĂ achiziția nu îndeplinesc calitate comercială, adecvare la scop sau se potrivesc descrierii, putem asigurați-vă că problemele sunt rezolvate .

2.Pe nedrept-a trimis materiale, vă Rugăm să ne contactați în 48 de ore de la livrare.Noi vom organiza pentru a oferi elementele corecte sau de a reveni toate dvs. de plată.

3.Pentru defecte sau defecte produse,vă rugăm să luați fotografii sau clipuri video,ne-ar retrimite sau de restituire după confirmare.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Numărul De Model bike water bottle holder
Material Aluminiu/Aliaj
Origine NC(de Origine)
Greutate 56g / 1.9oz
Pliabil No
Suprafața Modul De Prelucrare Alte
Utilizarea BMX, Crucișătoare, Bicicletele Copiilor, Biciclete De Munte, Biciclete Rutiere

Produse similare