SEBOWEL Femeie de Vară 2020 Dantela Satin Sleepwear Camis Top + pantaloni Scurți Fund 2 Piese Seturi de Pijamale Femei Body Haine de Acasă

55.56lei

Adauga la lista dorintelor

Femei Sleepwears

Descriere produs


Dimensiunea Diagramă

Notă:1.Există, poate, de 1-3 cm abaterea în mărimi diferite, locații și se întind de țesături. 2.Culoarea poate fi mai deschisă sau mai închisă, din cauza diferite de afișare PC-ul. 3.Produsele au întindere și toate datele sunt măsurate prin placare.Puteți alege, de obicei, purta dimensiune.

Modelul Arată

Produs Arată

FAQ

En-gros și picătură de transport maritim sunt atât salutat?------Pentru en-gros, va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-7 zile pentru a ajunge.Pentru picătură de transport maritim, putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să.Când tu pleci de la comanda?------De obicei,ne va livra comanda dvs. in 1-5 după ce plata a fost Confirmată.www.pizzeriaalforno.ro este nevoie de 12 ore pentru a verifica plata.Mă puteți ajuta să alegeți dimensiunea?------Sigur,nu ezitați să ne întrebați dacă nu sunteți sigur cu privire la dimensionare.Suntem iscusit la dimensionare.Aici sunt informatiile de care avem nevoie să știm:Dacă aveți o bandă,spune-ne: Bust și Talie și Șold.Dacă nu aveți o bandă,spune-ne de toate dimensiunile informații despre tine,cu atât mai bine.Cum pot urmări comanda?------După ce-am expediat comanda, un număr de urmărire va apărea.Puteți urmări comanda dumneavoastră, cu ajutorul oferit informații de urmărire după 3-7 zile lucrătoare de mai jos două metode. 1.Veți găsi informații de logistică pe pagina cu detaliile comenzii 2.Contactați-mă și voi verifica coletul informații de urmărire pentru tine.Cine este responsabil pentru tariful? ------Taxe de Import,impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de cumpărare.Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?------Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să Ne Contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.Deci banii nu vor merge la contul meu.Pot deschide un litigiu, atunci când am dificultăți?------Nuuuuu!!Te rog nu deschide un litigiu,care va afecta magazinul meu.Contactați-Mă și vă va ajuta să rezolve problema.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Guler V-Neck
Gen Femei
Numărul De Model YJ450132
Model Tip Mozaic
Nume De Brand SEBOWEL
Material Poliester, Spandex
Sugestiv Sexual No
Obscene Imagine No
Compoziția Materialului 95%Poliester+5%Spandex
Lungime maneca(cm) Fără mâneci
Sezon Vara
Tip De Element Pijamale
Lungime Shorts
Culoare roz/negru/rosu

Produse similare