Perna 3D antistres Aprilia RSV4

44.74lei

Adauga la lista dorintelor

misc

Descriere produs


Informații Despre Produs

Perna antistres este umplut cu un material care are un efect de masaj.Este suficient să se întindă pe o astfel de perna pentru zece minute sau doar pompa-l în mâinile tale pentru a reduce nivelul de stres.Umplere nu se bat în jos, nu este orbit și să nu devină un mediu propice pentru acarieni.Imprimarea este aplicată pe două laturi.

Ingrijire: forțat de spălat, mașină de spălat în modul blând la o temperatură de până la 40 de grade, fără înălbitor.Înainte de spălare, porniți produsul pe dos.Fier doar din spate, în orice caz, nu în funcție de imagine

Detalii: este format dintr-o pernă și față de pernă.Față de pernă cu fermoar, ușor de scos pentru spălat

Tip cerere: sublimare pe material textil

Compoziție: наволочка-100% poliester, material de umplutură-spumă de polistiren (lumina de umplere, nu provoaca alergii).

Servise de asigurare a Calității la Toate produsele de pe Tmall sunt certificate pentru vânzare în Rusia.Livrare prin curier livram Co depozit din Moscova.Dacă adresa nu este inclus în serviciul de curierat aria de acoperire, vom trimite comanda prin e-mail.Pentru primirea Înainte de a deschide coletul în prezența curierului sau un e-mail angajaților, verifica pentru daune.Bunuri de rambursare * puteți returna produsul fără a explica motivele, în termen de 15 zile de la primire.

* Ppicoxpaнeния coxpaнeния тoвapнoгo Vida și цeлocтнocти упaкoвки, za иcключeниeм тoвapoв кaчecтвa из de пepeчнeй, утвepждeнныx пocтaнoвлeниями пpaвитeльcтвa Nr 55 OT 19.01.1998 și Nr. 942 OT 10.11.2011 (incl. Тoвapы igienă personală și pe drum, тpикoтaж, тpикoтaж, oc, ocand P.), și тoвapoв disponibile индивидуaльнo-oпpеделенные cвoйcтвa.

Инфopмaция oпpoдaвцe furnizor Individual Лeвчeнкo вилиили

Гocудapствeнный нннo o o физичecкoгo лиц 315547600040251

Pemme furnizor Rжим мaгaзинa: кpуглocутoчнo.

Римим послиба пoддeржки: 09: 00 du-19:00 (веми)

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Model Tip Print
Compoziție Polyster
Stil Fashional
Brand Vsemayki.ru

Produse similare