Dans Cactus Jucărie cu Fata Zambitoare si Lumina 120 Cântece de Glumă Cântând Plus 28cm Wiggling Ornament Cadou pentru Copii CLH@8

45.87lei

Adauga la lista dorintelor

Ornamente

Descriere produs


Dans Cactus Jucărie cu Fata Zambitoare si Lumina 120 Cântece de Glumă Cântând Plus 28cm Wiggling Ornament Cadou pentru Copii CLH@8 Descriere:

Caracteristici:

1. Introducere - O-M-G!Ce-i asta wiggling papusa?Ea are destul de normal fata pentru o jucărie.Dar poate, de asemenea, dansa și cânta ... într-un mod amuzant!Asta e un fel de ciudat, dar, de asemenea, alegerea perfectă atunci când ești singur și avea nevoie de o companie.

2. Material - Realizat din pluș moale cârpă și umplut cu de înaltă calitate PP bumbac.Prietenos cu pielea, moale și durabil.

3. Instrucțiuni - Încărca bateriile și apăsați butonul de pluș va influența și cântă 120 de melodii!De la papusa conține componente electronice, este recomandat să fie șters praful cu o cârpă umedă.

4. Design - Acest dans papusa este bine conceput.Te-ai gândit vreodată că o plantă papusa ar dansa într-un mod amuzant?Ce despre atunci când acestea stând la birou?Atunci ia-l acasa!Toată lumea ar place tot!

5. Efect de iluminare - normal(fara palarie), de asemenea, cu funcție de iluminare!Când feeric planta este alimentat și începe să se balanseze, se va aprinde.

6. Mare Cadou Perfect pentru a trimite pe cineva la care ții mult ca un cadou.Accesoriu Perfect pentru Crăciun sau de vacanță decor; Mare cadou de Crăciun și Interesant jucărie de învățământ pentru copii.

Notificare:

Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină.

Vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere datorită măsurare manual.

Descriere:

Umplere material: bumbac PP

Plus clasificare: scurt de pluș

Multifunctional: Da

Funcția: muzica/voce

Dimensiune: 28cm

Baterie: 3 x AA baterii(nu sunt incluse)

Culoare/Stil: Ca în imaginea de mai jos

Aplicație: de Pluș, Ornament, Dar, pentru Copii

Pachetul Include:

1 x Dans Cactus Jucărie

(Acumulatorul nu este inclus.)

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Stil Cactus jucărie decor
Caracteristică Regională Africa
Tema PLANTA
Origine NC(de Origine)
Material Plastic
Suport Dropshipping

Produse similare