3 Culori De Companie Pliabil Rogojini În Aer Liber, Portabil, Rezistent La Apa Suflecate Canapea Pisică Câine Mat Mare Pat Câine Canisa Culoare Solidă De Dormit Saltele

71.65lei

Adauga la lista dorintelor

Cat Consumabile

Descriere produs


descriere produs

1. Câine mare pat: lungime de aproximativ 90CM/35.43, lățimea de aproximativ 60CM/23.62 în, ambalare dimensiuni 35x25x20CM/13.78*9.84*7.87 in, în greutate de aproximativ 1,7 kg.Este un pat ideal pentru Samoyed, Labrador, Golden Retriever, Ciobănesc și Mastiff Tibetan.Potrivit pentru toate tipurile de caini, cum ar fi mari, mijlocii și mici câini.

2. Material rezistent la apa: impermeabil și rezistent la umiditate tesatura poate preveni animalele de companie la obtinerea podele din lemn, canapele si alte piese de mobilier.Partea din spate este fabricat din țesături non-alunecare pentru a preveni animale de companie mat de alunecare.

3. Ușor de transportat: pet pat poate fi pliată sau rulată, iar mânerul este ușor de transportat.Acest buzunar este durabil și portabil.

4. Ușor de curățat: întreaga Noastră impermeabil animale de companie saltea pot fi spălate de mână sau de mașină.Petele mici sunt ușor de curățat cu o cârpă umedă sau un furtun.

5. Multi-utilizare scenă: potrivit pentru casa, animale de companie cușcă, bancheta spate auto, canapea, mobilier, joc de gard, lăzi și jocuri în aer liber.

caietul de sarcini:

Material: Impermeabil Oxford pânză

Culoare: albastru, rosu, gri

Greutate: aproximativ 500 de grame

Pachetul include:

1 animal de casă pat

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tensiune Other
type5 Bed & Mat Acoperă
Type2 Câini
Timp de încărcare 3 Ore
Type3 costum pentru întreprinderile mici, mediu mare companie
Origine NC(de Origine)
Tip De Element Alte
Type4 animale de companie în aer liber, saci de dormit, somn mats
Material Alte
type1 Paturi Și Canapele

Produse similare