Triunghiular iPad Creion Stylus Pen cu Palma Respingere Senzor de Înclinare pentru Apple iPad Pro, iPad Mini iPad Air pentru 2018 - 2021

84.22lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Acesta este un unic stylus pentru ipad.Sale pen este în formă triunghiulară.Ea are o frumoasă și castan de apă limpede.Designul special vă permite să țineți-l în mâna ta pentru o experiență mai confortabilă.Triunghiular pen nu este ușor să se rostogolească de pe desktop slide.(Materii prime de suport pentru pix este realizat din aliaj de aluminiu)

Parametrii de produse: Capacitatea bateriei 150 mA (poate functiona continuu timp de 20 de ore) -Peilinc pen* 1 -USB Tip-c prin cablu de tarifare* 1 -Apple creion, Peniță* 1 /5 (1 stilou penita sau 5 penițe sunt alegerea ta, pentru că prețul este diferit)

Folosește Apple Pencil Tehnologia Palm Respingerea Tehnologiei ,sensibilitate Înclinare Tehnologie , nu este nevoie de bluetooth.

[ Respingere Tehnologie ] Restul palma confortabil pe ecranul de scris sau de desen de creion,fără nici un efect ,nu trebuie să poarte mănuși.

Înclinați sensibilitate Tehnologie

În funcție de diferite de înclinare anales,accidente vasculare cerebrale de diferite dimensiuni

USB Type-c, portul de încărcare, în condiții de siguranță și rapid de încărcare de Pe partea de sus a comutatorului de stylus-ul poate fi pornit cu o lumina de presă

Încărcare timp de 1,5 ore poate funcționa continuu timp de 20 de ore

365 de zile de timp de așteptare

POM material cupru pur de bază penita penita pe deplin compatibil cu Apple stylus 1-a/a 2-a.

【Precise și Netede】 No lag/offset/punctul de rupere!Comparativ cu ordinare stylus pen, are sensibilitate mai mare, semnal mai precis și mai confortabil de mână.Nu este ușor să rupă!

Ușor de Utilizat și Elimina]--Premium realizate din cauciuc siliconic,de încredere, durabil, neted.Puteți ușor pentru a instala, decolare ,utiliza și elimina sfat creion.

[Dedicat pentru Apple Pencil]--aceeași dimensiune ca originalul apple pencil sfat asigură Apple Pencil este de lucru netedă și perfect.Nu te scărpina pe Ipad ipencil ecran.

Născut pentru ipad Aplicabile ipad-uri prduced după 2018

10 Creion Doar pentru iPad 2021 2018 & 2019 & 2020, (Nu pentru 2017 2016 2015) Albastru ipad modelul din poza de mai jos pot fi adaptate Notă: modelele de ipad cu litere roșii nu poate fi egalata

Atașați la partea mangnetically

Face hapsân & stocare pen-ul rapid și ușor, oriunde te duci

Noi suntem sursa fabrica.Vom dezvolta și de a produce prin noi înșine, care pot garanta calitatea produselor și de aprovizionare suficientă.

sau comenzi mari, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți

Vom folosi www.pizzeriaalforno.ro standard oficial logistice pentru a livra la tine pentru a se asigura că comanda poate fi livrat în condiții de siguranță și rapid, și poate urmări și de a interoga informațiile de fiecare logistică număr de ordine.

În cele mai multe țări și regiuni, vom suporta toate costurile de logistica

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Aplicație Ecran Ecran Capacitiv
Pachet Da
touch pen Stylus pen pentru telefon
apple pencil Creion Cazuri
Touch pen pentru tableta Accesorii ipad
Certificare CE, FCC, ROHS, UL
Lungime 16.5cm
Material Metal
Cerere Marci Pentru Apple
Origine NC(de Origine)

Produse similare