Piața Reîncărcabilă LED Oglindă de Machiaj Mini-Pliant Travel Oglindă de Machiaj Ultra-Subțire Oglindă Machiaj Portabil Cu Lumina

138.20lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Despre acest articol

Dacă există o cantitate, puteți personaliza logo-ul, vă rugăm să contactați serviciul clienți!

UȘOR DE TRANSPORTAT - Dimensiuni: 7.45"x5.11".Acest subțire, ușor și compact design face acest lucru a DUS make-up oglindă noul tău partener de călătorie.Dacă ești într-un hotel, tren, universitate sau la domiciliu oglinda asta îl face ușor pentru alunecarea în bagajul gata să-și asume orice noua zi aduce.

REÎNCĂRCABILĂ OGLINZI LUMINATE - Built-in 1000mAh baterie cu litiu, Nu vă faceți griji cu privire la înlocuirea bateriilor, 32 LED oferă o luminozitate ridicată iluminat natural, de a crea perfect condițiile de iluminare pentru machiaj de zi cu zi.

SMART ESTOMPAT de ILUMINAT - Built-in senzor de atingere a comuta, și luminozitatea LED-uri pot fi ajustate prin ecranul tactil pentru a satisface diferite machiaj ocazii.

PROTECȚIE DUBLĂ - Dumneavoastră FITNATE oglindă de Argint vine cu un soft sac cordon pentru a împiedica de a fi deteriorat în timp ce în mișcare.Pop-ți de LightPad într-o valiză, rucsac sau doar să-l în jurul și știu că va rămâne frumoasă.

DESIGN PLIABIL– argint finisaj si design subțire dă un aspect care poate fi plasat în orice cameră în toată casa.Pliabil acoperi permite oglindă pentru restul de 90 de grade cu unghi de 75 de grade pentru a ajuta la a oferi cea mai bună vizualizare posibilă pentru aplicarea machiajului.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tensiune 12v1A
Nume De Brand OEING
Lumina Echipat
Certificare CE
dimensiune 20*14*1.8CM
Tip De Element oglindă de machiaj
Numărul De Model DC105
Caracteristică Iluminat
Origine NC(de Origine)
Material Plastic

Produse similare