Ceramica Ramen Japoneză Boluri,6 Buc - Ceramice Ramen Noodle Supa Boluri cu Potrivire Lingura si Betisoarele

106.74lei

Adauga la lista dorintelor

Piese

Descriere produs


Oferim discount pentru cantitate mare.Bine ati venit la contact cu noi!

POTRIVIRE SET de CINĂ: Pachetul include 2 x de Mare Boluri din Ceramica, 2 x Linguri si 1 pereche x Bețișoare (în total 6 Bucati), care sunt foarte bune tacamuri pentru a servi familia ta și de oaspeți.Cu aceste frumoase boluri si betisoarele, acasă gătite mese puteți simți ca tine sunt de a manca la un restaurant de lux.

MARE si VERSATIL: camera mare permite lichidului să nu fie umplut la partea de sus a jantei.Ramen restaurante din Japonia folosi boluri de a organiza supa lor și tăiței.Lățimea permite diverse topping-uri.E suficient de gros pentru a ține căldura bine.

TRADIȚIONAL AUTENTIC STIL: Autentic stil Japonez ramen castron.Aceste pho boluri sunt artizanale dintr-gros ceramic durabil, LEAD-FREE si NON-TOXICE, chip-rezistent.Cuptor cu microunde, cuptor, masina de spalat vase si congelator în condiții de siguranță, nostru cu taitei boluri sunt fabricate pentru a dura utilizarea de zi cu zi.

UȘOR de CURĂȚARE & MICROUNDE: suprafața de boluri este netedă datorită perfect cu geamuri de acoperire, ceea ce le face destul de ușor de curățat și doar arunca pur și simplu în raftul de sus al masinii de spalat vase sau frecarea de mână.

MULTI-FUNCȚIONAL: Conceput pentru a îmbunătăți experiența de mese de inspirație Asiatică alimente (ramen, pho, soba, wonton, miso, și toate tradițională Japoneză supe etc.).Mare pentru Ramen, Fidea, Pho, Udon, Salata, Soba, Orez, Placinta, cereale, floricele de porumb, fulgi de ovaz sau orice Supa de mese.

Material:Ceramica+lemn

culoare:așa Cum se arată

Conținutul Pachetului:

2 x castron (20cm)

2 x lingura de lemn

1 pereche x betisoarele de lemn

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


type1 Tacamuri
Cină Tip Boluri
Origine NC(de Origine)
Type2 BUCĂTĂRIE

Produse similare