30x46mm Zinc din Aliaj Sculptate Ovală Pandantiv din Metal, Farmecele pentru a Face Bijuterii, Handmade, DIY Colier și Brățară Accesorii

9.48lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Nume: Retro aliaj pandantiv oval

Material: Aliaj

Culoare: așa cum se arată în imagine (într-un fel de fotografiere, dacă există o diferență de culoare, vă rugăm să consultați produsul real)

Dimensiuni: 30*46mm (the worker pot avea o ușoară abatere de măsurare, vă rugăm să consultați produsul real)

Greutate: 16g (greutatea reală permite o eroare de 0,5 G)

Caracteristici: rafinat accesorii de moda

Cadou: mireasa/sotie/mama/om

Ocazii: petreceri, nunti, botezuri, logodne, aniversari, zile de naștere, cadouri, afaceri, etc.

Potrivit pentru: bijuterii DIY face

Forma: oval

Cel mai bun gem!Cel mai mare scor!Foarte potrivit pentru meserii sau bijuterii decor, sau puteți folosi colier pentru meserii DIY, precum bratari, cercei, margele, bijuterii, colier face, face bijuterii, obiecte de artizanat, etc.

Notă: Aceste imagini sunt numai pentru referință, vă rugăm să verificați dimensiunile detaliate mai sus pentru a alege dimensiunea corectă, și admisibile diferență de 1-2mm din cauza măsurare manual, vă mulțumesc.

Metoda de intretinere din aliaj de bijuterii:

1. Nu puneți-l într-un loc umed, ar trebui să fie plasat într-un loc uscat și ventilat pentru a preveni coroziunea.Atunci când există praf, folosiți o perie de-a lungul decalaj, și apoi ștergeți-l cu o cârpă moale.

2. Evitați contactul cu substanțe chimice.Bijuterii este cel mai ușor de deteriorat.Aroma în timpul îmbăierii, clor în timpul înot, și sare în apa de mare va provoca unele coroziune la bijuterii, astfel încât toate accesoriile ar trebui să fie eliminate înainte de baie sau înot.

3. Fiecare bucată de bijuterii ar trebui să fie depozitate separat, pentru a evita amestecarea cu alte bijuterii și obiecte dure pentru a evita frecarea si deteriorarea între ele.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Stil Clasic
Forma Oval
Metale De Tip Aliaj De Zinc
Farmecele Tip Oval
specii pandantiv
Tip De Element Farmece
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model 2104220014
Material Metal, Aliaj
Fine sau de Moda Moda
dimensiune 30*46mm

Produse similare