5/2 buc Flaut Countersink Burghiu Burghiu Apăsați Set Alezor Șurub de prelucrare a Lemnului Chamfer Instrumentul de 3-6mm Lemn burghie

16.59lei

Adauga la lista dorintelor

Instrumente

Descriere produs


Descriere:

Masina de gaurit dimensiune: 3mm, 4mm, 5mm, 6mm,

Chamfer dia: 15.8 mm.

Culoare: metalic culoare.

Produse Caracteristici:

HSS material: 2-în-1 countersink burghie sunt realizate din oțel de mare viteză, de STINGERE tratament, astfel încât acestea sunt de ÎNALTĂ DURITATE, REZISTENT la UZURĂ și DURABIL.

Trei puncte de foraj design: tăierea caneluri de frezat burghiului este fabricat din CNC unelte de slefuire, cele trei colțuri puțin este mai bine în CENTRAREA și NU DERAPEZE .Deci foraj este PRECISĂ și RAPIDĂ cu EFICIENȚĂ RIDICATĂ.

FLEXIBILITATE, DETAȘABIL și REGLABIL: este convenabil de a folosi o combinație de Cheie Hexagonală pentru a regla sau a demontați countersink burghiu și cinci flaute șanfrenare.

CIP ÎNDEPĂRTAREA RAPID: lat chip slot și cinci flaute șanfrenare face procesul de lucru mai rapid pentru a elimina rumeguș, și șanfrenare este mai LINĂ și NEÎNTRERUPTĂ.

Rotund design mâner: mâner este netedă, fără frecare, cu mașina, și este potrivit pentru Putere Bancă sau burghiu de Mână driver în cele mai comune dimensiuni.

Pachetul inclus:

1 buc:1 buc*masina de Gaurit Biți(dimensiune aleatorie)

5 buc: 4 buc*Burghiu(3/4/5/6mm)+1 *L Cheie.

Notă:

Vă rugăm să permiteți-0.5-1cm erorilor datorate manuală de măsurare.

Element de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit pe monitorul computerului de monitoare nu sunt calibrate fel.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip Instrument De Mână Piese
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand MLHJ

Produse similare