Reutilizabile, Containere de Depozitare a Alimentelor Silicon Saci de Depozitare a Alimentelor pentru Mâncare de Legume cu Carne

23.90lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


1 An Garanție

Toate produsele comercializate de catre RASABOX vin cu o garanție.Dacă produsul se dovedește a fi un defect în perioada de garanție, vă rugăm să ne contactați.

Descriere produs

★ În condiții de siguranță: FDA a aprobat. ★ Pur 100% non-toxice platinum silicon.Nu conțin BPA, fara PVC si fara latex.Păstrați în condiții de siguranță alimentară de contaminanți în RASABOX saci! ★ Zip-blocare garnitură: caracteristici inovatoare etanș, zip-lock sigiliu pentru a păstra alimente proaspete pentru a stoca, sosul, și sous vide.Păstrați alimente nutritive, arome și sucuri blocat în.Doar fa-ta RASABOX saci pentru a elimina excesul de aer și fermoar Sigiliul închis! ★ Mașină de spălat vase și cuptor cu Microunde în condiții de Siguranță: platinum alimente grad silicon este sigur pentru utilizarea în congelator, cuptor cu microunde, mașină de spălat vase, apă clocotită, și cuptor pana la 400 grade Celsius. ★ Alăturați-vă plastic Libera circulație: creat ca răspuns la nevoia profundă de o alternativă sănătoasă la depozitare din plastic.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Nume De Brand Caoom
Material Silicon
Origine NC(de Origine)

Produse similare