1x aer liber LED Bubble Ball Lampa Zână Rattan Lampa Ghirlanda Artificiala Frunză Verde Lemn de Interior Bord USB Lampă Decorativă

10.95lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Descriere:

【Surpriza romantica】design Elegant și de Basm minge de lumină, lumini alb cald Diminua presiunea de lucru și de a fi surprize romantice cu partenerul tau.Face viața mai bună.

【Înaltă calitate】Vom folosi materiale de înaltă calitate pentru a face casa ta frumoasa. 10 ft 20 de Led-uri.Balon Transparent cristal minge, lumini LED-uri luminoase de culoare alb cald. 2 Moduri de Lumina comuta cu Ușurință între constantă pe setare sau o distracție lumină intermitentă de setare.

【Ușor să Utilizați】Flexibil, portabil și ușor de depozitat.Și acest lucru nu este un complet de apă-dovada unul, pentru a menține viață lungă și funcție, vă rugăm să păstrați de la ploaie și umezeală mediu.

【Poate fi folosit oriunde】Decor Perfect și Unic Îndrăgostiților Cadou pentru Ziua Îndrăgostiților, de Crăciun, Ziua de nastere, Acasa, Nunta, Petrecere și sărbătoare alte ocazii.Acesta poate fi ușor pus pe atârnate pe pereți, ferestre, uși, podele, copaci, Piane, grădini, etc.

Caracteristici:

material: plastic

Culoare: Verde

Alimentare: 2or3 baterii AA (nu sunt incluse)

Lumina : alb Cald

Notă: În scopul de a se conforma cu pachet internațional de transport standarde, bateriile nu sunt incluse în pachet și trebuie să fie achiziționate separat.

Pachet:1x Basm lumina

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Ocazie Nunta Si Logodna, Petrecere De Ziua, Absolvire
Alimentare 2or3 baterii AA (nu sunt incluse)
Lumina Alb Cald
Pachet 1x Basm lumina
Culoare Verde
Model PLANTA
Material Plastic
Numărul De Model PD14-3030
Origine NC(de Origine)

Produse similare