Culoare solidă Îngroșa Bambus Comun Bumbac Llinen Tesatura pentru Perdele Pernă Fețe de masă Canapea Textile

28.07lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Informații Despre Produs

Produs : Culoare Solidă Tesatura Lenjerie Material: Bumbac și Lenjerie de pat Dimensiune : 1.5mx0.5m Caracteristici: Respirabil, Textura Gros,rezistente la Uzură, Ușor de Curățat Aplicație: Tesatura Tapițerie ,Potrivit pentru Perdele, Pernă,Fețe de masă, Alergatori de Masă, Perne, Huse de Canapea,Depozitare,Manual.

Despre Dimensiunea

Uniforma Latimea materialului este de 1.5 Metri Dimensiunea de O Bucată este de 0.5mx1.5m Dimensiunea a Două Piese este 1mx1.5m Dimensiunea de Trei Piese este de 1.5mx1.5m Și Așa mai departe

Atenție

1.Tesatura de Contracție este de 3-5%. 2.Toate Materiale Sunt Tăiate De Mână.Elementul Poate Pleca De Margine Prime. 3.Vă rugăm să Permiteți-1-3mm Eroare din Cauza Manuală de Măsurare.Vă Rugăm Să Asigurați-Vă Că Nu Minte Înainte De A Licita. 4.Dacă Alegeți Trimis de Către Economică Metodă de Livrare, Timpul De Livrare Va Fi Întârziere, vă Rugăm să Fie Pacient Să Aștepte, nu de Deschidere a Litigiilor.Dragă,dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați,vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Lățime 150CM
Nețesute Technics Cusute-Tricotate
Tip De Produs Alt Material
Model Simplu Vopsit
Stil Simplu
Tip Plasă Tesatura
Tricotate Tip Tricot
Origine NC(de Origine)
Tip de en-Gros No
Tesatura Piele De Căprioară Tip NO
Setați Tipul No
Technics Țesute
Caracteristică Rezistent La Abraziune
Material Lenjerie / Bumbac

Produse similare