Modern, Simplu Ceas De Perete De Interior Non-Bifarea De Mișcare Tăcut Matura Ceas De Perete Pentru Birou,Baie,Living Decorative De 10 Inch

43.83lei

Adauga la lista dorintelor

Ceasuri

Descriere produs


body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; culoare: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produs-desc { width: 100%; height: 209px; } #descriere { width: 100%; height: 50%; } #detalii { width: 100%; height: 50%; } .ui-cutie-titlu { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-greutate: bold; background-color: #ddd; text-ancora: moșteni; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-cutie-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; de frontieră-top: 1px solid black; } Modern, Simplu Ceas de Perete de Interior Non-Bifarea de Mișcare Tăcut Matura Ceas de Perete Pentru Birou,Baie,Living Decorative de 10 Inch DIMENSIUNE-Acest lucru modern, simplu de 10 inch(25 cm) ceas rotund.

Numerele mari sunt clar pentru a citi și partea din față de sticlă acoperi garanțiile vedere limpede.Stil contemporan, cu teal cadran alb cifre, de asemenea, face mai ușor de citit.

Pentru a spori experiența dumneavoastră la ceas de perete vine cu tăcut matura funcția care asigură nu ticăie pentru a confirma un somn bun sau mediu de lucru relaxat.

Cadrul este solid și robust, oferind un aer modern pentru întreaga cameră decor.Design simplu dar elegant, care este potrivit pentru aproape orice cameră decor.

Stea în birou pentru un simplu contact sau în camera de zi pentru a crea o atmosferă modernă.Înapoi unghii slot asigură o instalare ușoară.

Cuarț ceas de perete cu baterie garanții precise de timp de-a lungul vieții sale, cu o medie de durată a bateriei mai mult de 1 an.Alimentat cu 1 baterie AA (nu sunt incluse).

Culoare: cyan-albastru

Material: ABS

Continut pachet: 1* ceas de perete

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate otherg
Ceas De Perete Tip 9 mm Foaie
Lungime asdescribemm
Forma circular
Rezervă De Energie De Tip CUARȚ
Diametru asdescriptioncm
Origine NC(de Origine)
Material Acril
Combinație Separă
Aplicabile De Plasament camera de zi
Corpul Material Alte
Lățime asdescribecm
Numărul De Model Ceasuri De Perete
Model rezumat
Stil Europa
Tip Ceasuri De Perete
Tip Display Ac

Produse similare