Fairy Clopoteii De Vant Luminos Vânt Chime Spinner Romantic Metal Art Vânt Clopote Muzicale Agățat Decoratiuni Gradina Curte Windows Usa

14.00lei

Adauga la lista dorintelor

Decor Acasă

Descriere produs


Caracteristici:

1、Ușor de Utilizat: Doar agățat clopoteii de vant pe garduri, curti, ferestre, uși față și pridvoare.Într-o noapte liniștită, minunat clopoteii de vant va face să vă simțiți relaxat și de a face curte frumoase și pline de culoare.

2、Relaxați-vă starea de Spirit: Aceste distracție și magic clopoteii de vant te va face fericit.Noaptea, ei vor străluci în culori minunate.

3、rezistente la Ploaie si Umiditate-Dovada: luminos clopoteii de vant detine unic rezistente la ploaie si umiditate-dovada design.Mai important, ele nu sunt deformate, ele sunt ușoare în greutate, și ușor de a fi spânzurat.

4、Aplicabile Gama: luminos clopoteii de vant pot fi plasate în interior și în aer liber.Acestea sunt cadouri ideale pentru decorarea curți, grădini, curți, față pridvoare și dormitoare, face viața plină de distracție.

5、cel Mai frumos Cadou: Interesant vânt chime lampa decor nu este doar cel mai bun cadou pentru iubita, sotie, aniversare de nunta, ziua copilului, Ziua Mamei , Ziua Tatălui, Ziua Recunostintei, Ziua Îndrăgostiților și de Crăciun, dar, de asemenea, de înaltă calitate și de distracție vânt chime grădinărit cadouri de Familie.

Caietul de sarcini:

Nume: Luminos Vânt Chime

Material: fier + acrilice fluorescente film

Culoare: albastru

Lista De Ambalare:

Chime Vânt Cârlig*1

Fairy Flori Clopoțel De Vânt*1

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Stil Modern
Culoare Albastru
Origine NC(de Origine)
Numele Luminos Vânt Chime
Tema Dragoste
Tip Fairy Flori, Clopoței De Vânt
Material Metal, fier + acrilice fluorescente film

Produse similare