2021 pereți copii t-shirt grafic amuzant slogan tee pentru femei de moda de street punk stil tricou fete de stradă rap topuri hip-hop tee

37.98lei

Adauga la lista dorintelor

Topuri & Tricouri

Descriere produs


Q&A

Q: Cum de a alege marimea ta?

A: se Referă la dimensiunea diagramă pe nostru pagina detalii produs.Dimensiunea noastră este din Asia de dimensionare.Din cauza tomanual de măsurare și loturi diferite,poate exista o 2-3 cm diferența de mărime.

Q: Va culoarea văd fie culoarea primesc?

A: Toate imaginile sunt luate de elementul va fi primit.Imaginile sunt profesional editedto culoare a se potrivi cât mai bine posibil.Cu toate acestea,din diferite ecrane, contrast de culoare afișează, și de iluminat, culorile pot varia ușor.

Q: am facut plata mea, când mă pot aștepta myitems să fie livrate?

O: vă mulțumim pentru răbdarea dvs. cu noi.După yourpayment a fost finalizată, depozitul nostru willship pachetul termen de 3-7 zile lucratoare.Pentru anyurgent comenzi, vă rugăm să faceți o notă și să informeze ourcustomer echipa de service cât mai curând posibil.Dacă aveți orice întrebări legate de transport maritim, vă rugăm să simt freeto contact customerservice echipa.

Q: Cum de a procesa o schimb?

O: Dacă te simți nemulțumit de comanda, wedo oferă un serviciu de returnare.Vă rugăm să vă conectați la dvs. cont și faceți clic pentru a solicita un retur.Nu sendyour elemente înapoi la în cazul în care pachetul a fost shippedfrom nostru adresa de returnare poate varia.La itemsmust fie neutilizate, nedeteriorat, și cu originalpackaging.Poate exista o returnare comision.

Q: Cum sunt produse expediate?

A: Noi, în general, oferă transport gratuit (cu excepția, în unele țări îndepărtate) și a plătit exprima de transport maritim.

Q: Nu este mulțumit după ce a primit articolele dvs.?

O: Dacă nu ești pe deplin fericit cu articolele tale,nu fi în arush pentru a lăsa un comentariu negativ,vă rugăm să letus încerca și de a face lucrurile bine!Feelfree de a ajunge la serviciul nostru pentru clienți teamand vom încerca noastre cele mai bune pentru a găsi o soluție o fi fericit cu.

Q: Pot modifica ordinea de informații sau anulăm comanda la orice ora?

A: Odată ce pachetul a fost marcat ca livrat, nu mai putem modifica sau anula therder.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Nume De Brand XPAY
Sezon Vara
Maneca Stil Regulat
Tesatura Tip Postav
Lungime maneca(cm) scurt
Îmbrăcăminte Lungime Regulat
Decor Nici unul
Guler O-Gât
Material BUMBAC, Poliester
Model Tip Scrisoare
Stil Casual
Origine NC(de Origine)

Produse similare