Supapa De Biciclete Adaptor Pompa Converti Bicicleta Supapa De Aer Adaptor Roți Duza De A Presta Schrader Cupru Supapa Adaptor Duza De Gaz Instrument

6.48lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Descrieri

Bicicleta anvelope folosesc, în general, ventilele timp automobile folosesc Schrader supape.Aceasta valva Presta la supapa Schrader adaptor va permite pentru a umfla cauciucurile la o stație de gaz pompa, deci nu este nevoie să efectueze un manual de o pompă de bicicletă.Supapa umflă mult mai repede decât o pompă manuală și nu obosească brațele în acest proces.

Acest mic și compact din alamă valva Presta adaptor poate fi lăsat pe anvelope stem pentru acces rapid și convenabil, în mod alternativ, se poate potrivi cu ușurință în buzunar.

Caracteristici

1.Converti Presta la Schrader

Acest adaptor valva instrument convenabil convertește biciclete valva Presta la supapa Schrader, permițându-vă pentru a umfla cauciucurile la o gamă largă de pompe.Este potrivit pentru toate anvelopele de bicicleta cu ventilele.Bicicletele au tendința de a veni cu unul din cele două tipuri de supape.Schrader supape sunt adesea găsite pe ieftine, anvelope de biciclete si aceste supape sunt aceleași care sunt folosite pe automobile.Cu toate acestea, cel mai high-end anvelope de biciclete sunt umflate cu o valva Presta, conceput special pentru biciclete.

2. Atașați Presta la Schrader adaptor

Pur și simplu relaxează-vârful valva Presta și apoi înșurubați supapa de adaptor.Acest mic și compact din alamă valva Presta adaptor poate fi lăsat pe anvelope stem pentru acces rapid și convenabil, în mod alternativ, se poate potrivi cu ușurință în buzunar.

3. Umfla anvelopa

Ai putea să-ți umfli cauciucul de la bicicleta cu o stație de gaz pompa, nu este nevoie să efectueze un voluminoase pompă de mână și mult mai rapid pentru a umfla.Supapa umflă mult mai repede decât o pompă manuală și nu obosească brațele în acest proces.

4. De Înaltă Calitate

Aceasta valva Presta adaptor pentru pompă de bicicletă este fabricat de înaltă calitate din alama cu precizie fire.Cauciuc O-ring seals au o potrivire strâns prevenirea scurgerilor în timpul utilizării.

Pachet:5/10BUC * Adaptorul Supapei

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip 3 Presta La Schrader Cupru Supapa Adaptor
Numărul De Model RD0506
Tip 1 Supapa De Biciclete Adaptor Pompa Converti
tip 2 Bicicleta Supapa De Aer Adaptor Duza Roți
Origine NC(de Origine)

Produse similare