Cap de duș de Curățare Perie Mini Anti-colmatare Decalaj Gaură Curat Perie Set Multi-scop Telefon Gaura Tastatura Instrument de Curățare

12.12lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Caietul de sarcini:

Material: Mâner: PP

Perie: Nylon

Sârmă: Oțel Inoxidabil

Dimensiune: 6x0.8cm

Pachetul include:

10buc /set Decalaj Gaura Perie de Curățare

Caracteristică:

1.Aceste perii de curățare sunt realizate din polipropilenă în timp ce aduce durabilitate si versatilitate.Perii sunt din nylon, care este atât de rezistent și ușor de curățat.

2.10 pachete de design rând, luați-o de utilizat, ușor pentru a stoca.Puteți păstra unele la domiciliu, unele pentru a transporta în jurul valorii sau partaja cu prietenii.

3.Pur și simplu introduceți-l în țeavă, rotiți-l, scoateți și se spală.Cu moale dar durabil păr, acesta poate fi folosit pentru a curăța orificiile și nu zgârie interior.Non-alunecare mâner cu design concav și convex liniile face mai convenabil să se ocupe.

4.Nostru durabil perie de curățare este foarte flexibil și nu se va rupe cu ușurință.Acesta este adesea folosit la domiciliu, nu doar pentru a face duș în baie, dar, de asemenea, pentru robinet aspersoarele din lavoare, chiuvete de bucatarie, wc inteligent de spălare duze, telefon mobil porturi de date, și alte găuri mici și cusături.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Caracteristică Eco-Friendly
Stil Mână
Origine NC(de Origine)
Utilizare Toaleta
Material PP

Produse similare