303 MHz Șeful Guardian SteelLine Centurion Deschizător de Uși de Garaj Pentru SEFUL BHT4 BOL4 BOL BRD1 BRD9 2211-L 2211-L (TX) Cod de Rulare

18.80lei

Adauga la lista dorintelor

misc

Descriere produs


Descriere:

1.Tip de programare: Programarea cu receptorul 2.Numărul de canale: 4 3. Cod: cod de rulare 4. Frecventa: 303MHz 5.Woring Gama: 30-100 m (spatiu deschis) 6.De la distanță veni cu Baterie !!! 7.Dimensiune:56 mm x 30mm x 12mm Securitate: cod dinamic oferă un nivel ridicat de securitate, non-copyable cod.Disclaimer:Vechi de la distanță trebuie să fie aceleași ca cele de publicitate , noi de la distanță nu este compatibil cu alte telecomenzi .

Montarea:

Compatibil cu Centurion, Pentru Gardianul, Seful, Lynx & Otel-Linia de telecomenzi care funcționează pe 303 MHz.Funcționează cu cele corespunzătoare card de receptor Costume BOL4,BOL6 & BRD1 BOL4 BOL6 / BOL9 OL4 / OL6 / OL9 BRD1 / BRD9 2211-L / 2211-L (TX)

Cum să program: este ușor!

Țineți apăsat butonul de pe telecomandă care le-ar dori pentru a stoca codul în.În timp ce țineți butonul, apăsați și eliberați codul butonul set de pe deschidere.Cod set va lumina intermitent pentru a indica faptul că a învățat noul cod.Eliberarea emițător buton.Noul cod este acum setat.

Cum să-mi șterg codurile de transmisie:

Țineți codul butonul set de pe deschizatorul de aproximativ 8-10 secunde.Lumina va clipi pentru a indica toate codurile au fost șterse.Pentru porti apăsați și țineți apăsat butonul de ștergere până când LED-ul rosu se stinge.Notă: Acest lucru va șterge toate codurile, nu puteți șterge doar un singur cod.

Pachetul include:

1 x Control de la Distanță 1 x Baterie 1 x Breloc 1 x Manual de limba engleză

Notă:

Acesta este un al treilea-petrecere de control de la distanță,Nu produse originale, dar 100% se potrivesc perfect!Toate numele de marcă, mărci comerciale și mărci comerciale înregistrate sunt proprietatea proprietarilor lor de drept si sunt folosite aici doar pentru descrierea sau identificarea dispozitivelor.Telecomanda are aceleasi functii ca telecomanda originala.După obținerea control de la distanță, noul control de la distanță ar trebui să fie programate în conformitate cu manualul.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Certificare CE
Frecvența 303MHz
Distanta de transmisie 30-100meters (spatiu deschis)
Utilizare Programul pe receptor
Numărul De Model ȘEFUL de la Distanță
CIP Rulare cod
Tensiune 12v
Nume De Brand Scimagic-RC
Material metal și PVC
Origine NC(de Origine)
Utilizare pentru usa de garaj/poarta/bariera/porti culisante

Produse similare