Nordic Scaun Perna de Desene animate floarea-Soarelui Flori în Formă de Covoraș Pernă de Pluș Jucărie de Pluș Acasă Canapea Scaun Decor pentru Lectură

40.11lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Caietul de sarcini

Material: Pluș

Umplutura: bumbac PP

Dimensiune: 40cm/50cm

Greutate: 250g/450g

Culoare: așa cum se arată

Notă: Datorită manuală de măsurare, vă rugăm să permiteți-1-2cm de eroare.Datorită diferite display-uri, poate exista o mica diferenta de culoare.

Caracteristică

* Material de înaltă calitate: Realizate din scurt de pluș și umplut cu PPcotton.Soft-perna de flori este potrivit pentru oameni de toate vârstele.

* Potrivit Dimensiuni: 40cm/50cm in diametru,dimensiune.Flori perne de această dimensiune sunt potrivite pentru relaxare etaj perne, casa si decoratiuni dormitor.

* Design unic: floarea-soarelui Realist în formă de pernă, și de înaltă elastic de umplere în jos bumbac, de a face petale de flori plină și vie.Scaune de pluș și vibrante de culoare pentru dormitor, camera de joaca, camera de zi.aduce moliciune și confort pentru casa ta.

* Multiple Utilizări: frumoasa floare perna poate fi folosit ca o podea perna sau scaun în interior și în aer liber pentru copii sau adulți, să se odihnească și să citească.Acesta este un minunat decor de camera de zi, dormitor, cameră de jocuri, adăugarea de culoare pentru toate camerele și oferind camere confortabile locuri suplimentare.

* Spalare: Curat-up este ușor.Pentru scurgeri minore, te poate curăța la fața locului tău de flori în formă de pernă cu o cârpă umedă sau un burete.Atunci când este timpul pentru o curățare mai profundă, ea poate fi spălate de mână, sau poate se spală la mașină, în modul de blând.Aer se usuce complet înainte de următoarea utilizare.

Lista de ambalare

1buc perna

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Setați Tipul No
Nume De Brand Hokerbat
Origine NC(de Origine)
Technics Țesute
Tip Șezut/Spate Perna
Utilizarea scaun
Model Tip Florale
Forma Flori
Umplere PP Bumbac
Numărul De Model Perna Mat
Grupa De Vârstă Copii
Desfac și se Spală Nu Detașabil și Lavabil
Stil Europa
Model Mozaic
Material PP Bumbac

Produse similare