[PTAH] Moda Reglabil Femei Capace de Vară în aer liber de Sport Sepci de Baseball Classic Polo Casual Stil Hip-Hop Pălării Dedicat pentru Bărbați și Femei

26.70lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


PTAH Moda Femei Viziere

■ PTAH ȘAPCĂ de BASEBALL - Acest adorabil și clasic pac este perfect capac pentru oriunde te duci.Acest capac combina ambele stiluri colorate pentru a întoarce capul și confort pentru a purta toată ziua.Puteți să-l utilizați de zi cu zi de activitate.Un Articol! ■ CALITATE PREMIUM - confortabil și confortabil pentru a se potrivi perfect, mai ales pentru activitățile de zi cu zi.Deci, nu vrei să-l scoți.Bine tesatura de bumbac protejeaza scalp sensibil la Ultraviolete.De asemenea, bumbac moale face packable și pasiune-stare, astfel încât să puteți aduce cu ușurință peste tot.Vine în Diferite Culori. ■ MECI de CULOARE PERFECTA PENTRU ORICE STIL – Proiectat pentru unisex nostru de baseball tata capace vin în diferite culori distincte pentru a se potrivi individualitatea.Și, de asemenea, unisex design simplu face corespunzător perfect pentru bărbați și femei.Se va potrivi cu dvs. de zi cu zi cămașă sau rochie.

Metodă de spălare:

utilizați un detergent neutru, inmuiati in apa la 30 de grade, nu freca tare.După clătire, tuck un prosop în interiorul pălăria și se plate și se usucă la umbră, nu-l stoarce.Pot fi călcate cu perdeaua de fier cu abur.

Vă rugăm să rețineți:

Toate produsele sunt fotografiate în natură, culorile pot diferi usor din cauza diferite de iluminare și monitoare.

Metoda de măsurare de:

Măsura din rădăcina părul pe frunte, la partea din spate a capului umflatura punctul de mai jos 2cm afară, în jurul unui cerc, cerc grosimea parului si apoi preveni 1-2cm, pentru a se asigura că este circumferința maximă a capului. (Manuală de măsurare va fi o mica eroare, obiectul real.) Q&A 1.Despre Dropshipping: Foarte bine ați venit dropshipping ordine.Toate ordin va fi livrat în termen de 48 de ore de la plată. Accepta excel & cvs dropshipping ordine. 2.Despre en-Gros: -Angrosiști va fi salutat călduros! -Suntem fabrică,elemente Noi a fost dezvoltat pentru clienți în fiecare lună, ele ajuta pentru a atrage mai mult piața. -Stabile Stocuri și rapid de transport maritim pentru comenzi en-gros. -De bună calitate și preț competitiv va oferi pentru angrosiști,ne va livra către exprima cu ridicata cantitatea de comandă.e mai repede la loc. -Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați cu privire la livrare, de plată și reduceri speciale. 3.Alege Culori: Avem mai multe culori pentru alegere.Vă rugăm să ne lăsați un mesaj pentru a ne informa culorile pe care le place, va vom trimite produsele ca nota ta. Dacă nu are nici o notă,vom nava de culoare aleatorii. 4.Numele complet (Pentru Clienții ruși), vă Rugăm să asigurați-vă că lăsați numele complet pentru transport,Aceasta va ajuta pentru a face mai rapid de transport maritim și fără greșeli. 5.Schimba adresa: vă Rugăm să lăsați-ne completati corect adresa&. Nr. Telefon, deci coletul va ajunge rapid și corect. Adresa nu poate fi schimbat după expediere.Reveni & RrfundPlease Notă:Elementele defecte nu sunt garantate, cum ar fi daune după utilizare,cu apă damege și așa mai departe.1. Dacă nu sunteți mulțumit cu dvs. de articole, puteți face schimb de articol, dar cumpărătorul este responsabil pentru toate continuare taxele de transport maritim.2. Dacă doriți să facă schimb de defecte sau incorect elementele de transport.Puteți face acest lucru:Pasul 1) E-mail in termen de 7 zile lucrătoare sau chat cu noi de Comerț ManagerStep 2) Trimite poze cu noi despre problemele de elemente sau altceva detailsStep 3) a Reveni elementele noi cu număr de urmărire, atunci vom livrare elementul potrivit pentru tine imediat.Feedback1. Feedback-ul pozitiv (5 stele) este foarte important pentru noi ,vă rugăm să gândească de două ori înainte de a părăsi feedback-ul.2. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi neuteal (3 stele) sau negative (1-2 stele) feedback-ul.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele și vă rog să aveți încredere în noi!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Caracteristică Protecție solară
Numele Departamentului Adult
Data De Lansare Summer2021
Material BUMBAC
Aplicabile Faptei Casual
Origine NC(de Origine)
Tip De Element Viziere
Model Tip Mozaic
Stil Casual
Gen Femei
Aplicabile Sezon Primăvara și Vara

Produse similare