Mat Hidratare Ruj Rezistent La Apa Stilou Nu Este Ușor Să Decolorize Ceață Balsam De Buze Delicat Luciu De Buze Pen

8.27lei

Adauga la lista dorintelor

Beauty Essentials

Descriere produs


❤ Design rafinat - acest ruj este proiectat cu tabachera este o mare varietate de cadouri, cum ar fi de Halloween, Crăciun, ziua Îndrăgostiților, ziua de naștere, aniversare de nunta, bal, petrecere, bal mascat, cadou de absolvire, etc. cu aspect interesant și frumos de culoare.

❤ 6 tipuri diferite de ruj - acestea includ non stick de sticlă ruj (01), mat non stick cupa ruj (02), brânză de ruj (03), flash ruj de buze (04), schimbare de culoare de ruj (05), Velvet Matte lipstick (06 ).Puteți alege orice Întuneric sau Lumină Ruj Te Iubesc și tot Felul de acesta.Culoarea este potrivit pentru a face atttive.

❤ Durabil rezistent la apa - Bogat in vitamina E, fără substanțe chimice, sănătoase și non-toxice, cu o durată de fermecător, ajuta mai frumos Aceste culori ruj sunt de durabil, rezistent la apa, non-stick cupe, și nu se estompeze.Aduce sexy experiență

❤ Rujul Perfect costumul potrivit pentru fete și femei, cum ar fi de mătase, elegant și elegant, potrivit pentru patru sezoane make-up.Dacă e în birou, la o întâlnire, la cumpărături sau adunare cu prietenii.Acesta este un foarte unic, foarte Frumos Machiajul Buzelor Set, Usor de purtat si Curat.

❤ Notă - Culorile Pot Varia în funcție de Setările de Fiecare Monitor.Dar Culoarea Va Fi Mare.Este un vegetarian produse.E non iritant.Noi Respectăm Toate animalele magice.

Pachet descriere:

Dimensiuni: 11.6 * 1.8 * 1.8 (cm), 1, conținut Net: 1.3 g

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


NET WT 1.3 g
Țara/Regiunea de Fabricație China
Nume De Brand Gheață De Apă Levin
Tip RUJ
Numărul de Bucăți O Unitate
Beneficii Usor de purtat
Certificare GZZZ
Numărul Certificatului De RUJ
Ingredient RUJ
GZZZ YGZWBZ
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model RUJ

Produse similare