Noi FIIL CC 2 CC2 Wireless Bluetooth 5.2 Cască Caz de Încărcare TWS Jocuri Căști de Anulare a Zgomotului Muguri Ureche Căști Cu Microfon

195.27lei

Adauga la lista dorintelor

Căști & Căști

Descriere produs


Noi FIIL CC 2 CC2 Wireless Bluetooth 5.2 Cască Caz de Încărcare TWS Jocuri Căști de Anulare a Zgomotului Muguri Ureche Căști Cu Microfon

Descriere: 1. Portabil de Încărcare Cutie: vă Rugăm să treceți la funcția COMPLETĂ operațiunea prin APP pentru a experimenta mai mult.Dopuri de urechi pentru FIIL CC2 suport pentru FIIL + APP, permițându-vă să experiență de 15 EQ moduri de sunet și personaliza propriul EQ stil.De asemenea, puteți regla sensibilitatea de control tactil și porți de detectare, schimba low-latență modul, verificați nivelul bateriei, și de a efectua alte operații de bază.Aceste wireless dopuri de urechi aduce o mai bună experiență de ascultare.

2. Porți de Detectare și Control Tactil: în Timpul purtarea de detectare, muzica se oprește după TWS dopuri de urechi sunt deconectate, iar muzica continuă să joace după Bluetooth dopuri de urechi sunt puse pe.Acest lucru vă va aminti dacă TWS Bluetooth fără fir earbuds sunt purtate corect.Oferim, de asemenea, dopuri de urechi si aripi de dimensiuni diferite pentru tine de a alege, astfel încât să puteți alege dreptul de dopuri de urechi si de aripi.Touch-sensitive în ureche căști este conceput pentru a întrerupe muzica, modifica volumul, răspunsul la un apel sau a închide un apel.

3. Modul de monitorizare și Microfon ENC: cască pentru FIIL CC2 are un modul de monitorizare, care poate asigurați-vă că auziți sunetele din jur atunci când ascult muzică, astfel încât să se evite pierderea de informații importante.Aceste dual-microfon cu tehnologie de reducere a zgomotului cu microfon încorporat dopuri de urechi pot îmbunătăți zgomot de recunoaștere și aduce o mai bună experiență de apel.

4. Bluetooth 5.2 și Latență Scăzută Modul de lucru: se deschide Doar la telefon caz pentru FIIL CC2, lângă telefon, și ei vor fi cu ușurință asociat în interval de 1 secundă.Adevărata wireless dopuri de urechi utilizați Bluetooth 5.2 și forLDS tehnologie pentru a îmbunătăți stabilitatea de conexiuni fără fir.Trei low-latență moduri (muzică/video/modul de joc) se poate adapta la diferite situatii si aduce o experiență mai bună.

5. Încărcare rapidă și de Lungă durată a Bateriei: Utilizând Tip C de încărcare, pentru reducerea zgomotului dopuri de urechi pentru FIIL CC2 nevoie doar de a percepe pentru 5 minute pentru a oferi până la 1 oră de timp de redare.În caz de încărcare a înșurubat cu acumulator bass cască te ține departe de anxietate, chiar dacă sunteți departe de casă.Cu încărcare cutie, vă puteți bucura de 24 de ore de ascultare în total.

Caietul de sarcini:

Versiune Bluetooth: Bluetooth 5.2

Distanta de transmisie: 10 metri

Bluetooth audio decodare: AC, SBC

Unică de viață a bateriei: >5 ore

În plus de viață a bateriei de încărcare cutie: >27 de ore

Capacitate baterie: dopuri de urechi (-30mAh) de încărcare cutie (~500mAh, 3,7 V

Timp de încărcare: cască de aproximativ 50 de minute, încărcare caseta 2 ore (cu fir)

Dimensiune difuzor: Φ13.1mm personalizate din titan placat cu diafragma

Difuzor frecventa de raspuns: 15 HZ-22KHZ (BT)

Vorbitor sensibilitate: 123dB SPL(lmW

Culoare: gri

Lista De Ambalare:

Căști FIIL CC2*1

Manual*1

Cablu De Încărcare*1

Notă:

1.Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

2. Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Metoda De Încărcare Caz de încărcare
Lista De Pachete Manual De Utilizare
rezistent la apa Da
Tip Wireless Nici unul
Versiune Bluetooth 5.1
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand tmddotda
Buton De Control Da
Numărul De Model Wireless căști
Lungimea Liniei 1.0 m
Distorsiune Armonică Totală 1.0%
Codecs Nici unul
Stil In-ear
Răspuns În Frecvență Gama 20-2000Hz
Caracteristici rezistent la apa, Active Noice Cancelling
Cupelor De Tip Sigilat
Max De Ieșire 0.001 mW
Control Al Volumului Da
Comunicare Wireless
Funcția Sport, pentru un Joc Video, Pentru Telefon Mobil, Căști HiFi
Sensibilitatea 123.0 dB
Certificare Nici unul
Driver Diametru 13.1 mm
Activă A Zgomotului De Fond Da
Vocalism Principiu Electrostatic
Rezistenta 32.0 Ω

Produse similare