1Pack Unghii Arta Perie Burete Dublu Înclinat Ombre Burete Pensulă Nail Art Pen Ombre Manichiura Nail Instrumente Pentru Salon de Acasă Utilizat Instrument de Machiaj

4.97lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Descriere:

100% de Brand nou de calitate

Culoare: Transparent, roz, violet

Caracteristică:

Ușor de a deține și opera-manerul este realizat din acril, decorate cu margele stralucitoare într-un cilindru transparent, și echipat cu un seif de aluminiu comun, care este foarte potrivit pentru utilizare.

Curat și convenabil-burete capul este ușor de curățat după utilizare, și durabil cap de burete pot fi spălate în mod repetat și folosit de mai multe ori.

Potrivit atât pentru salon utilizare și utilizarea de familie-lac de unghii burete stiloul este potrivit mai ales pentru cei cărora le place lac de unghii, dar, de asemenea, adecvat pentru utilizare acasă și profesionale saloane de unghii.

Ocazie perfectă-potrivit pentru saloane de unghii, unghii școli/licee, uz personal, en-gros, etc.

Cap dublu design-unghii burete este echipat cu rotunde și ascuțite burete, potrivit pentru crearea de gradient proiectarea și aplicarea sclipici pulbere, puteți desena orice picturi rafinate ca ai nevoie.

Gama larga de aplicatii-aceste pensule sunt foarte potrivite pentru ulei, acrilic, acuarelă sau guașă, vopsele, și sunt potrivite pentru uz profesional sau uz casnic.

Note:

Din cauza de iluminare diferite și setările ecranului, culoarea de post pot fi ușor diferite de imagine.

Din diferite manuale metodele de măsurare, vă rugăm să permită o ușoară diferență de mărime.

Pachetul Inclus:

1buc Unghii Burete Pen

Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!Bine ati venit pentru a cumpara de la noi!Puteți să contactați cu noi pentru a obține mai multe detalii de bunuri .Dacă mai ai nevoie de acest produs ,ne puteti contacta.noi vă va oferi cel mai bun pret noastre.Lasă mesajul tău!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Origine NC(de Origine)
Cantitatea 1 buc
Tip De Element Acrilic Pulbere Si Lichid
NET WT 5g

Produse similare