Rezumat Cerb de Aur pictura Murala de Perete Nordic Moderne Albastru de Imprimare Poster de Arta pentru Camera de zi Dormitor Decor Acasă Fără Ramă

7.14lei

Adauga la lista dorintelor

Decor Acasă

Descriere produs


Bine ati venit ANLUNOB Picturi Decorative Magazin Oficial Something important pentru clienții noștri: 1. 3cm in plus chenar alb este pentru rama de fiecare panou.Dimensiunea de măsurare de mână,pot Exista 1-2 cm de eroare. 2. Pentru a menține scăzut costul de transport maritim și pentru a evita cadru deteriorat la transport,nici mat, nici un cadru în interiorul, nici în afara cadrului ,doar panza laminate. 3. Ca efecte de iluminare, culoarea de obiecte poate un pic diferite de imagini. 4. Panza poster de imprimare este foarte frumos,acesta poate fi încadrată cu ușurință,mare pentru acasă decorare,decorare dormitor,cadou; 5. 100% rezolvat problema,vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi, dacă aveți orice problemă; 6.Dimensiune: 1 inch=2.54 cm

Dacă doriți să utilizați produse de alte dimensiuni/materiale, sau aveți orice întrebări despre produse, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Sunt foarte bucuros să vă servească!!

Putem posta poștale airmails peste tot în lume pentru drum liber, de obicei, în termen de 15-90 zile lucrătoare (timp de livrare, în diferite regiuni).

Dacă primiți orice elemente cu probleme de calitate, suntem foarte fericiți că puteți să ne contactați și vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema în timp!Ne-am făcut cele mai bune noastre de a oferi fiecărui client cu cele mai bune servicii și produse fiabile.

Despre feedback-ul

O destinație extrem de apreciată de cinci stele și feedback-ul pozitiv.Dacă problemele de calitate, ocazional, să apară aici, vă rugăm să nu se grăbesc să ne dea feedback-ul negativ.Vă rugăm să ne contactați în termen de 7 zile, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema cât mai curând posibil, de restituire sau de a reveni la tine.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


dimensiune 13x18cm--60x100cm
Tip Tablou Panza Pictura Poster Print De Arta De Perete Poza Cadou Unic
Stil Modern, Nordic Peisaj Modern Animale
Numărul De Model YX00252
Forma Dreptunghi Verticale
Modul cadru Neînrămate
Culoare O-C
Este Dispozitiv Inteligent No
Material Panza, Mat impermeabil panza pictura
Origine NC(de Origine)
Mediu Ulei
Cadru No
Subiecte rezumat
Baza De Sprijin Panza
Decor Acasă Camera De Zi Dormitor, Sufragerie, Coridor Intrare
Technics Vopsire Prin Pulverizare
Original No
Tip Panza Tiparituri

Produse similare