Bol din Oțel inoxidabil Racleta Elicopter Bucătărie Alimente Racleta Glazura Fina Lama cu Scala de Măsurare pentru Tort Aluat de Pizza MDJ998

18.59lei

Adauga la lista dorintelor

Bakeware

Descriere produs


corpul, td, th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } i { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-greutate: 700; } Bol din Otel Inoxidabil Racleta Elicopter Bucătărie Alimente Racleta Glazura Fina Lama cu Scala de Măsurare pentru Tort Aluat de Pizza MDJ998

Descriere:

Material: otel Inoxidabil

Dimensiune: se vede pe poza

Caietul de sarcini:

1. ULTIMUL BANC RACLETA VEȚI avea NEVOIE VREODATĂ ---- food elicopterul este proiectat pentru a îndepărta și divizat aluat de pâine, acesta poate fi de asemenea utilizat pentru razuire, maruntire, tocare și de măsurare!Banca racleta elicopter cu o scară vă va ajuta să tăiați lungimea și grosimea vrei cu exactitate!

2. INSTRUMENT IDEAL PENTRU a toca ȘI ÎMPĂRȚIȚI - - - - - Această bucătărie racleta este suficient de înalt pentru a ține mâinile departe de alimente și de a face pune mâna și transferul de tocat alimente în oală mizerie gratuit și făcut într-o clipă!Acesta măsurare ghid pe lamă vă permite să măsurați cu ușurință și se taie paste și produse de patiserie aluat.

3. UȘOR DE UTILIZAT ȘI CURAT-masina de spalat VASE în condiții de SIGURANȚĂ ---- Durabil patiserie racleta cu lama din oțel inoxidabil este la îndemână pentru a apucat de ingrediente pentru a transfera cu ușurință de la un castron de amestecare sau pentru curățarea făină pe suprafața de lucru.Mâner confortabil este ușor de prindere pentru un control suplimentar .

4. O MARE INSTRUMENT de BUCATARIE CU O gamă LARGĂ DE UTILIZĂRI ---- racleta elicopterul nu numai că poate reduce aluat, pâine, prăjituri, înghețată, pizza și copt, de asemenea, poate reduce caramele de casă, săpun, rulouri cu scorțișoară, grăsimea, negrese, orez crispy tratează, desert, baruri și mai mult!

5. NU RUGINA---- Realizate din Oțel Inoxidabil grele, flexibil aluat racleta nu va rugini, nu poate ușor să se aplece.

Pachetul Include:

1 X Castron Cu Racleta

Descriere:

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Material Metal
Origine NC(de Origine)
Certificare FDA, CE / UE
Kit Numărul 1
De Copt & Patiserie Instrumente De Tip Freze De Patiserie
Caracteristică Eco-Friendly
Numărul De Model 365214865

Produse similare