Bicicleta Salopete pantaloni Scurți Bărbați 2021 Vara New Jersey Ciclism pantaloni Scurți Off-road în aer liber Purta Pantaloni 5D Gel Respirabil Ciclism pantaloni Scurți

56.40lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Informațiile de pe Tricou: 100% Poliester: 20% poliester 80% lycra Pad: nume de brand pentru perna de gel-19d-în Funcție de:: respirabil/iute uscat/protectie uv/compresie, o Caracteristică a 1. ușor, cu uscare rapidă, respirabil. 2. partea de jersey plasă de ventilație 3. pad, gel coolmax 19d mai confortabil pentru tine. 4. tesatura stretch pentru o potrivire strâns, mai potrivite pentru sport 5. centura de haine și pantaloni, toate cu sistem anti-alunecare, mai potrivite pentru sport.O notă de Genul "tricouri xxl si pantalonii xl" Dacă nu aveți nevoie de un logo-ul de brand, puteți lăsa un mesaj.

São paulo, são paulo, são paulo, são paulo, são paulo.Vă rugăm să selectați dimensiunea bazează pe cărți și ghiduri de studiu de laborator.

------------------------- Gratuit ------------------------- 1. Tiempo de envío: 15-25 días hábiles envío gratis pe correo poștale 7-15 días hábiles de Envío Expreso (incluyendo DHL, EMS ...)

2, sperăm că înainte de sosire del artículo un tiempo, pero, ca este o livrare internațională, el tiempo de envío depinde mult de las empresas de mensajería y los derechos de aduana sale (si-meci) Și un complet fuera de nuestro de control.Vă vine vreo problemă cu con, acest bagaj de tipul ro ponerse en contacto con nosotros.Ca esforzamos pentru a oferi transacciones mutuas y este pozitiv,

3. El envío include franqueo, manejo.

4. El, numărul de follow-up și dacă acesta va oferi teren pentru el mail-in de înregistrare

5. În mod normal, lo haremos ro onu plazo de 5 días laborables una vez, care recibas el a cerut.

6. El sistema de urmărire en linea de capturare, în general, con 1-3 días hábiles (excluye sabat-y, ca urmare a incertitudinii privind sărbătorile legale) después de recibir el pago.Să-i articolele de rare y los pedidos pentru grandes poate cel mai târziu onu poco más.

----------------------- Devuelve -------------------

1. Si el artículo că ai primit es inaceptable defectuoso, roto, o perdido, vă rugăm să notifícanos en el plazo de 3 zile de la livrare.

2. În cazul acestor neplăcute, sperăm că el este cumpărătorul, y el provider puedes de a comunica în mod activ pentru a rezolva la disputa de una manera flexibil.Vă promit că vom rezolva o soluție satisfăcătoare.

------------------------- Póngase en contacto con ------------------------

Dacă aveți sau aveți întrebări, póngase en contacto con nosotros libremente, poate ne trimite un mensaje rápido o trademanager.Vom răspunde la întrebările sale, în liantul care reciba.Si nu recibes una respuesta en onu plazo de 24 de ore (exclusiv de amenzi pentru o săptămână, y sărbători), înseamnă că poate recibir tu mensaje rápido.Pentru o favoare, ayúdanos o preguntar de nuevo, muchas gracias.

În el tiempo de trabajo, vom răspunde la ea până nu e posibil, si nu es el día de la semana, mare-pacient y este sensibil pentru a ne oferi un onu poco más de tiempo, la sol, atunci numele de neutru-negativ-sin comunicación, gracias pentru su cooperación y comprensión.

----------------------- City --------------------

1. Ceva nu te satisface, te enervează, contáctanos direct în fața unui dejar comentarios, haremos todo lo posibil să rezolve el problema, până nu estes satisfecho.

2. Si cumples con el artículo, ayúdanos o dejarnos un oraș să fie pozitiv (5 estrellas), it, es un buen apoyo y muy importante pentru noi

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Număr Model Set ropa ciclismo hombre
Nume De Brand salexo
Caracteristicile Produsului Anti-Pilling, Anti-Psihiatru, Anti-Rid, Respirabil, Iute Uscat, Anti-transpiratie
perna Cele mai noi 19D GEL Pad
Origine NC(de Origine)
Tip De Element Salopete Pantaloni Scurți, ciclism de îmbrăcăminte, ciclism set, ciclism jersey
Gen BĂRBAȚI
Material Poliester, Lycra, Lycra, Poliester, Spandex
Caracteristici Protecție solară, Protecție UV
Numărul De Model pantaloni scurți de ciclism, 2021 Men pantaloni scurți de Ciclism
Tip Costum Ciclism
Se potrivesc Se potrivește cu adevărat la dimensiunea, ia-ti de dimensiuni normale, Se potrivește mai mici decât de obicei. Vă rugăm să verificați acest magazin este de dimensionare info
Tip Sport Ciclism, Ciclism, ciclismo, roupa ciclismo

Produse similare