De Înaltă Calitate Părți Mucegai Pinii De Poziționare Rotund Conic Interblocare

166.69lei

Adauga la lista dorintelor

Instrumente

Descriere produs


O Parte Mucegai Rotund Conic Blocare

Ne-am sprijini cu amănuntul și cu ridicata.Dacă doriți să cumpere o cantitate mai mare, pretul poate fi mai ieftin.Vă rugăm să ne trimiteți un mesaj pentru mai multe detalii.

Ambalare & Livrare :

1.Toate elementele vor fi livrate în termen de 3 zile lucrătoare de la primirea de plată (cu excepția weekend și de sărbători). 2.Am doar nava a confirmat pentru adresa.Comanda adresa Trebuie sa corespunda cu adresa de livrare.Dacă doriți să schimbați adresa de livrare, vă rugăm să ne contactați în timp prin trimiterea de mesaje sau chat cu noi. 3.EMS,e-EMS,DHL,Fedex,www.pizzeriaalforno.ro Premium de Transport maritim, de obicei, durează 6-15 zile lucrătoare.ePacket / China Post Aer Înregistrat Mail/ www.pizzeriaalforno.ro Standard de Transport maritim, de obicei, durează 15-60 de zile lucrătoare(potrivit elemente nu mai mult de 2KG). 4.Dacă nu apare taxelor vamale sau a taxelor la import în țara dumneavoastră, cumpărătorul este responsabil pentru aceasta.În cele mai multe cazuri, impozitul este nici unul sau doar câteva, și este variat prin diferite țări.

Despre Returnare Și Rambursare :

1. Dacă există probleme de produse, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți imediat. 2. Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original și un număr de urmărire valabil este necesar, de asemenea, vă rugăm să precizați motivul de returnare și numărul de ordine dumneavoastră.Vom gestiona o rambursare, atunci când a revenit unitate, cu toate componentele în ambalajul original este primit. 3. Taxa de transport produse de întoarcere ar trebui să fie plătite de către cumpărător.

Despre Feedback-Ul :

1.Dacă aveți orice problemă cu privire la comanda dvs., vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți on-line acum și nu vom precupeți nici un efort pentru a rezolva problema pentru tine. 2.Dacă sunteți mulțumit cu produsul nostru, vă rugăm să lăsați un feedback pozitiv.Multumesc.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Calitate De înaltă precizie
Tip Alte
Cuvinte cheie Mucegai Piese De Poziționare Pin Seturi
Duritate 55-58 HRC
dimensiune multi size
Material Din Oțel Inoxidabil
Utilizare Comerciale Fabricarea
Cuvinte cheie 1 rotund conic blocare
Cuvinte cheie 2 mucegai de poziționare conice blocare
Origine NC(de Origine)

Produse similare