Baie, Duș Perdea Gratuit Perforate Baie Îngroșarea Agățat Telescopic Rezistent La Apa Partiție Cadă Cortina Dropship

54.35lei

Adauga la lista dorintelor

Produse De Baie

Descriere produs


Descriere Produs:

Nume produs: tipar digital 3D de marmură frumos tematice perdeaua de la duș, de înaltă densitate ultra-tesatura moale, confortabil, de mediu prietenos, bun de aer permeabilitate, de mari dimensiuni 5.9*5.9 ft(1.8*1.8 m)

Brut greutate: 0.37 kg greutate Netă: 0.36 kg

Produs dimensiune: 5.9*5.9 ft Ambalare dimensiune: 20*20*2cm

Perdeaua de la duș: 5.9 * 5.9 ft (1.8 * 1.8 m)

Material: poliester,flanelă

Caracteristici:

1. Materiale de înaltă calitate, design: perdeaua de La duș costumul este realizat din poliester ecologic (PVC), cu bun efect impermeabil.Durabil, non-toxic și în condiții de siguranță, este cea mai buna alegere pentru familia ta

2. Design rafinat: marmura imagine servește ca imaginea principală de perdeaua de la duș, doar similare la decor de perete, care este foarte frumos și unic.3 Dimensiuni de imprimare digitală a face design foarte texturate, colorate și clar.Nu este nevoie să vă faceți griji despre decolorare, se va da baie un nou spațiu curat, cu un stil unic.

3. Ușor de întreținut și de utilizat: vă oferim 12 carlige pentru gratuit.Nu trebuie să vă faceți griji despre cum să-l instalați.Puteți utiliza această perdea de dus set pentru a decora baie, pereti, Ferestre sau orice spațiu vă place.Perdea de duș înveliș de design face baie mai perfectă și frumoasă.

4. Multi-funcție: Fiecare perdea de duș este o scenă frumoasă.Vă puteți bucura de imagini frumoase de pe perdeaua de la duș, atunci când ia o baie.Puteți adăuga, de asemenea, o atmosferă diferită pentru baie în același timp.

5. Usor de curatat, pot fi spălate în mod direct de către mașină de spălat sau de mână, nu se estompeze sau să se estompeze, pentru a evita lumina directă a soarelui pe spate.De înaltă densitate super tesatura moale, confortabil de protecție a mediului, bun de aer permeabilitate

6. Metodă de spălare: produsul poate fi reciclat.Dacă acesta este murdar, trebuie doar să-l spele și să-l utilizați după uscare.Aici este cum să se spele, se spală de mână: se înmoaie în apă timp de 10 minute, apoi adăugați detergent sau detergent, frecati usor cu o perie.Se spală la mașină: se Înmoaie în apă timp de 10 minute, apoi ori de două ori în mașina de spălat.Nu se spală cu alte haine.

Produs ambalare: sac de OPP

Lista de produse: perdea de Duș *1

Pachetul Inclus:

1 x perdeaua de la Duș

Note:

1.Conversie:1cm=10mm=0.39 inch,1g=0.001 kg=0.0022 lb=0.035 oz.

2.Datorită ecranului diferenta de culoare poate fi un pic diferit de ceea ce vă așteptați,vă rugăm să permiteți.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Material Poliester
Model Scenic
Numărul De Model Nici unul
Origine NC(de Origine)
Caracteristică Eco-Friendly, Aprovizionat
Stil Stil American
element nume baie perdeaua de la duș

Produse similare