Gamepad Thumbstick Grip Cheie de Cap Joystick Prindere Capace Stick de Acoperire Pentru PlayStation PS5 Controller R2 L2 Declanșa Extender Degetul mare Stick

12.74lei

Adauga la lista dorintelor

Jocuri Video

Descriere produs


Caracteristici: 1. Buna Compatibilitate: Acest kit de accesorii pentru PS5 este conceput pentru a perfecta controler pentru PS5. Designul precis, nu este nevoie de a modifica, complet potrivit pentru controller.Ușor de a înlocui și de folosit, este nevoie de doar câteva secunde.

2. De înaltă Calitate: kit de accesorii pentru PS5 este fabricat de înaltă calitate, material ABS, rezistent la uzura si durabil.Ele pot oferi o protecție perfectă pentru cei vulnerabili original butoane de comandă și pentru a evita orice posibilă deteriorare.

3. Precizie îmbunătățită: După joystick-ul este instalat, se deplasează gama este crescut pe tija din același unghi, ceea ce face mai ușor pentru a tinti, roti sau mutați cu precizie.Lăsați-vă să fie mai bine integrate în joc.

4. Maxim de Experiența de joc: setul De accesorii pot să-ți controlere pentru PS5 au o mai mare suprafață de contact de design și funcție anti-alunecare, care poate oferi un control mai bun, reducând astfel oboseala de mâinile și degetele.

5. Ceea ce Veți Obține: 2 * Joystick-ul Pac + 4 * L2 R2 Declanșa Extender + 2 * D-pad, Buton.

Caietul de sarcini:

Material: ABS

Culoare: Negru

Potrivit pentru: pentru PS5 controller

Lista De Ambalare:

2 buc * Joystick Cap

4buc * L2 R2 Declanșa Extender

2 buc * D-pad, Buton

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Suport Dropship/En-Gros/Epacket
Nume De Brand Rondaful
Origine NC(de Origine)
Cu USB -
Compatibil Marca/Model Alte
Numărul De Model Declanșa Prelungitoare Cu Butoane Joystick Capac Pentru PS5 Controller

Produse similare