Baby Baie de Filare Animal de Jucărie Spinner Jucarii Cu ventuze Exercițiu Copilului Emoții Mâinile Și Creierul Apucând Mâna-ochi

21.31lei

Adauga la lista dorintelor

Jucării Clasice

Descriere produs


Puncte:

1、Această jucărie clasic va cultiva creativitatea copilului tau si aduce 3 degete iluzii optice, iar jucăria este mare pentru fizica/cinematica și abilitățile motorii fine, care sunt importante pentru boxe.

2, culoarea va fi mai atractiv atunci când rotit.Diverse modele colorate si 1-2 minute de timp de rotație va face copilul dumneavoastră 100% fericit!Cel mai bun pentru băieți și fete 2, 3, 4, 5, 6, 7 ani.

3、Realizate din plastic de înaltă calitate, fara miros, are margini netede, potrivite pentru copii mici pentru a înțelege.

4、Copiii se pot juca cu jucăria singur, sau de a folosi această jucărie să se distreze cu prietenii, sau părinții pot juca cu copiii lor.

5、rulment este fabricat din material de nailon, care se rotește pentru o lungă perioadă de timp, așa că vă ajută să cultive imaginația și curiozitatea de copii.

Descriere:

Această jucărie clasic va cultiva creativitatea copilului tau si aduce 3 degete iluzii optice, iar jucăria este mare pentru fizica/cinematica și abilitățile motorii fine, care sunt importante pentru boxe.

Culoarea va fi mai atractiv, atunci când rotit.Diverse modele colorate si 1-2 minute de timp de rotație va face copilul dumneavoastră 100% fericit!Cel mai bun pentru băieți și fete 2, 3, 4, 5, 6, 7 ani.

Realizate din plastic de înaltă calitate, fara miros, are margini netede, potrivite pentru copii mici pentru a înțelege.

Built-in mingea va face un freamăt de sunet, care poate atrage atenția micutul tau.

Copiii se pot juca cu jucăria singur, sau de a folosi această jucărie să se distreze cu prietenii, sau părinții pot juca cu copiii lor.

Stiluri diferite de animale topuri de flori într-o varietate de culori,

Rulmentul este fabricat din material de nailon, care se rotește pentru o lungă perioadă de timp, așa că vă ajută să cultive imaginația și curiozitatea de copii.

Mari PVC ventuza pe spate poate fi atașat la o suprafață netedă și nu va cădea cu ușurință, cum ar fi netede gresie în baie, masa de sufragerie, geam, etc.

Caietul de sarcini:

Nume: Ventuza Baie De Filare Jucărie

Aplicabile vârsta: mai mult de 3 luni

Material: de înaltă calitate ABS

Capacitatea de instruire: emoții, mâinile și creierul, apucând, coordonarea mana-ochi, jucarii interactive

Dimensiune(meci): bee 12.8*5.5 cm/5.04*2.17 inch, melc 11.5 cm/4.53 inch, fluture 12.8 cm/5.04 inch

Lista De Ambalare:

Jucărie*3

Note:

1. Datorită efectelor de iluminare, luminozitate/contrast setări de afișare și de alți factori, de culoare de articol ar putea fi ușor diferită de cea prezentată în imagine.Și acolo ar putea fi o dimensiune toleranta de 1-2 cm din cauza manuală de măsurare.

2. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați cât mai repede.Vom face tot posibilul pentru a oferi cele mai bune servicii.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Material Plastic
Certificare CE
Avertizare baie jucarie Rotativa Jucarii Cu ventuze
Tip De Element Set
Diametru 11.5 CM
Intervalul De Vârstă 3 ani
Numărul De Model baie jucarie Rotativa Jucarii Cu ventuze
Origine NC(de Origine)
Gen Unisex
Nume De Brand MINOCOOL
Caracteristici Mini

Produse similare