Gheață Cu Role De Masaj Facial De Gheata Rece Cu Role De Ridicare A Pielii Instrument De Lifting Facial Masaj Cu Gheață Roata Preveni Ridurile Instrumente De Îngrijire A Pielii

12.03lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Caracteristici:

1. Porilor de contracție: După ce, masaj înainte de machiaj pentru a elimina umflarea fetei.Masaj facial masca de îngrijire poate micsora porii și calmează pielea.

2. Roller ajută la reducerea ridurilor și umiditate în piele uscată, elibera tensiunea, oboseala, arsuri solare, dureri musculare, contuzii și leziuni ușoare.Pentru a preveni ridurile și de a îmbunătăți pielea uscata.

3. Funcția de puternic: După roller este înghețată în frigider pentru 10-15 minute, se poate scuti în mod eficient edem, umflarea și alergii.Pentru a calma pielea și de a reduce arsuri ale pielii după expunerea la soare.Calma roseata si febra pe gât și față de femeile aflate la menopauza.

4. Scuti oboseală: Utilizați o rolă de masaj ochii și temple, puteți întineri atunci când vă simțiți obosit.Masaje prize de ochi și temple pentru a calma oboseala.

5. Convenabil pentru a transporta: Foarte potrivit pentru a transporta în jurul valorii, convenabil de a folosi oriunde.

Caietul de sarcini:

Dimensiune produs: despre 18.5*8cm/7.28*3.15 în

Greutatea netă: aproximativ 100g

Dimensiune ambalare: 19*9*6cm/7.48*3.45*2.36 în

Greutate brută: despre 142g

Ice cap de culoare: alb, albastru, rosu, verde, galben

Lista De Ambalare:

Gheață Cu Role*1

• Toate elementele vor fi livrate în termen de 2 zile lucrătoare după ce plata este eliminat.• Toate articolele vor fi expediate prin Poștă, care durează în mod normal 15-35 de zile pentru a ajunge.• De transport maritim internațional necesită mai complicat procedurilor de transport (cum ar fi ambele țări vamale, stații de tranzit, etc.), de asemenea, va efect de mai mulți factori, cum ar fi concediu, condiții meteorologice etc, deci probabil că va dura mai mult timp pentru dvs. de articole pentru a ajunge la destinația finală.Vă mulțumesc pentru înțelegere în această privință.• Taxele de Import, taxele pe valoarea adăugată și alte taxe nu sunt incluse în prețul sau costurile de transport.Țara Timp De Livrare(Prin Posta Par Avion)

Plata :

• Acceptam Alipay, West Union, TT, Transfer Bancar , Portofel QIWI, WebMoney , Toate principalele carti de credit sunt acceptate prin plată securizat procesor ESCROW.• Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda• Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

• Feedback-ul clientului este foarte important pentru noi.• Vă rugăm să lăsați 1 minut să contactați cu noi, ÎNAINTE de a pleca feedback-ul rău, vom rezolva problema în mod pozitiv și de a face tot ce putem pentru a face să vă mulțumiți• dacă există orice problemă cu achiziția ta.Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Biroul nostru de ore sunt :- 9:00 la 18:00 (GMT +8) de luni până vineri - de la 8:30 la 12:30 (GMT +8) de SaturdayAnd biroul nostru este închis în zilele de duminică și de sărbătorile legale (China)Ne cerem scuze pentru răspunsul târziu în timpul holidaysOur Misiuni:1. Pentru a exporta bunuri de înaltă calitate la un preț competitiv pentru tine.2. Pentru a lucra cu clienții noștri pentru a construi afacerea lui .3. Pentru a maximiza noastre internaționale cumpărător profitabilitatea și competitivitatea.Te rog, vino înapoi în curând și să ne vizitați din nou!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


dimensiune 8mm
Funcția 4 Anti Îmbătrânire Instrument De Frumusete
Funcția 2 Fata Masaj
Nume De Brand NoEnName_Null
Origine NC(de Origine)
Funcția 3 Iced Roata Pentru A Preveni Ridurile
Sursa De Alimentare Nici unul

Produse similare