Rapoo MT750W Reîncărcabilă Multi-mode Mouse-ul fără Fir Ușor de a Comuta între Bluetooth și 2,4 G până la 4 Dispozitive pentru PC și Mac

169.95lei

Adauga la lista dorintelor

Mouse Și Tastaturi

Descriere produs


Hightlights:

✅Comuta între compatibil Bluetooth 3.0, 4.0 și 2.4 G Smart comuta între compatibil Bluetooth 3.0, 4.0 și 2,4 G asigură stabil de transmisie wireless.Puteți utiliza mouse-ul, indiferent de port USB lipsa sau pierderea de receptor. ✅Inteligent comuta între mai multe dispozitive MT750W automat perechi dispozitiv de lucru.Simultan se conectează la până la 4 dispozitive, și rapid comuta între ele.Aceasta simplifică complicat cross-platform manevre și îndeplinește multi-tasking cerințe. ✅Complet reglabil DPI senzor Precis până la ultimul pixel: cu DPI reglabil senzor, precizia nu mai este lăsat la voia întâmplării.Reglabil de la 600 DPI la 3200 DPI, puteți adapta pentru a se potrivi preferințelor dumneavoastră. ✅Eco-friendly baterie reîncărcabilă Datorită built-in eco-friendly baterie cu litiu, o încărcare completă poate dura până la 30 de zile.Aceasta elimină necesitatea pentru înlocuirea bateriilor. ✅Wireless/cablu de încărcare 1.1. Built-in baterie reîncărcabilă litiu, nu este nevoie de conexiune prin cablu USB, foarte adaptat la docuri de încărcare wireless compatibil cu standardul Qi. 1.2. În cablu de încărcare modul, se sprijină de încărcare Micro-usb.Acesta va fi încărcată complet în aproximativ 2-3 ore, și poate fi folosit în mod normal pentru 25 de zile. *Datele provin din teste experimentale de referință.

Caietul de sarcini:

Brand:Rapoo Model:MT750W sau MT750Pro Transmisie: compatibil Bluetooth și 2.4 G Dimensiuni produs:122X85x49mm Putere Mod de Alimentare: Baterie cu Litiu Taste Programabile: 8 chei Maximă de Urmărire de Viteză: 30 (inch/s) Rezolutie: 600/1200/1600/3200 Metoda de lucru: Laser motor Chei: Stanga,Mijloc,Dreapta,Înainte,Înapoi,Lateral Roata Micro Comutator: Clare cheie simt Accelerare: 10 (g) Receptor Parametri Dimensiune: 18x15x7mm Greutate: 2g Tensiune de intrare: 5V Intrare Curent: 30mA la cerințele de Sistem Windows XP/Visa/7/8/10 sau mai târziu,MacOS Pachetul Inclus: 1X Rapoo Multi-mode Mouse-ul fără Fir 1XCharge Cablu 1XUSB Receptor 1X Manual de Utilizare Observație:Rapoo MT750Pro și MT750W este același design mouse-ul,vă vom trimite o întâmplare,vă rugăm să aibă grijă înainte de a comanda.

Cum să se conecteze?

2.4 G: 1.Plug în Rapoo receptor. 2.Porniți Mouse-ul. 3.Făcut.Compatibil Bluetooth 3.0 și 4.0: 1.Porniți Mouse-ul.Dispozitivul lumina începe să clipească rapid. 2.Apăsați scurt dispozitivul de comutare buton pentru a selecta canalul pe care dispozitivul este conectat. 3.Apăsați lung comutatorul de asociere buton >3seconds.Dispozitivul lumina începe să clipească încet. 4.Conectați Mouse-ul cu dispozitiv compatibil Bluetooth.Clipește se oprește și rămâne constantă timp de 6 secunde. 5.Făcut.

Povestea De Brand

Rapoo Tehnologie, care a fost înființată în 2002 și un expert în periferice wireless tehnologie, este dedicat pentru a furniza clienților noștri globali de înaltă performanță și de înaltă calitate periferice de calculator ca wired, wireless gaming mouse-uri și tastaturi.Cu prima-clasa de design industrial și internațional-standard de calitate, Rapoo a fost clasat pe locul 1 în China tastatură fără fir și mouse-ul de piață pentru doi ani consecutivi, făcându-l cel mai important furnizor de periferice fără fir.După mai mult de un deceniu de dezvoltare, Rapoo are puternice capacitățile R&D și de fabricație avansate de management.Rapoo este de a câștiga favoarea multe internă și la nivel mondial clienții.Rapoo lansat internă strategia de piață în 2007, cu introducerea de propriul brand - RAPOO.Compania aderă la o filosofie de management care se concentrează pe "orientate spre oameni, inovația științifică și tehnologică," are întâlnire cererile clienților ca motivație, a construit un sunet după-vânzare de servicii de sistem, dezvoltat pe deplin multi-canal de avantaje și a obținut o dezvoltare armonioasă situație win-win între clienți, angajați, acționari, furnizori și parteneri.În prezent, cu extinderea sa pe piața mondială și produse de o calitate excelentă, Rapoo a câștigat laudă de la zeci de Chinezi și internaționale din industria mass-media, și a primit aproape 100 de recompense.Privind spre viitor, Rapoo va continua să se concentreze pe întreprinderile de asistență socială și acceptați responsabilitatea socială a întreprinderilor.Acesta va promova crearea de standarde din industrie, ia-îmbunătățirea calității vieții ca misiune și de a construi o mai largă viitor pentru periferice fără fir.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Putere Tip Reîncărcabilă
Certificare CE
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model MT750W/MT750pro
Tip De Interfață bluetooth
Numărul de Role 2
Nume De Brand rapoo
Pachet Da
Tip Fără Fir Bluetooth
Orientarea Mâinii Chiar
Modul De Funcționare laser
Numărul de Butoane 8
Greutate Brută 108.5 g
DPI 3200

Produse similare