3pcs/lot Masca Suport Reglabil Poliester Anti-Alunecare, Masca Ureche Mânere Extensia Cârlig Masca de Fata Catarama Titularul de Drumeții în aer liber, Instrumente

1.25lei

Adauga la lista dorintelor

Camping & Drumeții

Descriere produs


Descriere:

Masca ureche cârlig curea ureche protector anti-scurgere cârlig extensie

Se Potrivesc Dimensiunea Capului - Masca Extensia Curea Poate Fi Ajustat Pentru A Se Potrivi Dimensiunea De Circumferinta Capului.Masca de Fata Clema Extender Poate Ajusta În mod Liber de Lungime Între 7-25 CM/2.7-9.8, Care Este Potrivit Pentru cele Mai multe Măști, Potrivit Pentru Barbati, Femei, Bătrâni, Copii .Se Poate Reduce În Mod Eficient Presiunea Și Durerea Cauzată De O Mască Pentru O Lungă Perioadă De Timp.

Anti-Vărsare Design - Anti-Vărsare De Proiectare Pentru Versiune Imbunatatita : Utilizarea De Anti-Vărsare De Design Pe Ambele Capete De Masca Vă Permite Să Faci Ceva La Usurinta.Atunci Când Aveți Nevoie Să Se Odihnească Și Să Respire Liber, Puteți Să-L Atârna Pe Gât Și Nici Nu Trebuie Să Vă Faceți Griji Despre Vărsare.

Metoda de utilizare - ①Hang 2 Masca Curele de Cap Pe Cataramele De La Ambele Capete ale Masca de Fata Clema Extender; ② Trage-Le Deschise Și Le-a Pus Pe Locul potrivit De Cap; ③ Muta Buton Reglare Poziția Și Reglați-L La Dimensiunea Corectă .

Moi Si Confortabile - Fabricate Din Poliester De Inalta Material Elastic, Este Moale, Confortabil, Respirabil Și Nu Strans, Potrivindu-Se Perfect Pe Cap Fără Nici Un Sentiment Special.

Principalele caracteristici-design elegant, greutate redusă, steril, ecologic PP material flexibil, poate fi auto-sterilizate, ușor de curățat nelimitat reutilizarea non-alergic, se potrivește perfect pe cap, confort maxim Design curbat, curea ajustabila, fără gust, viață lungă, etc.

Compatibilitate extinsă-diverse masti sau măști cu două puncte de conectare tip de unică folosință, măști de praf-dovada măști și mai mult

Lavabil și rezistent-Această bandă este fabricat din durabil PP material flexibil, care pot fi spălate în mod repetat, fără a îndoi abraziune curling, vărsare sau alte tipuri de degradare

Reduce durerea și presiunea de a purta o mască în ureche, pentru o lungă perioadă de timp

Caietul de sarcini:

Dimensiune produs: 1 × 17-25CM/ 0.39 × 6.9-9.8 inch

Net greutate: 3g fiecare

Material: Poliester

Conținutul Pachetului:

Pachetul Inclus:

1 x masca ureche cârlig curea

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Nume De Brand Ourpgone
Inclus 1 * masca ureche cârlig curea
Tip Buzunar, Multi Instrumente
Origine NC(de Origine)
Suport Dropship/En-Gros
Material Poliester

Produse similare